Tých 25-30 najviac, neviem si predstaviť, že by som bola nejaká stará, keď bude moje dieťa nejakých 20.
Ale zas keď sa to tak vezme, kým skončím školu budem mať, prinajlepšom, 24, dovtedy dieťa nechcem. Okrem iného by bolo dobré vybudovať si aj nejakú tú kariéru, mať vlastné bývanie a až potom môže prísť dieťa...
kedysi som chcela do 25ky, tú budem mať tento rok, ale už sa na to necítim a pochybujem, že sa na to niekedy budem cítiť a ak sa budem cítiť, aj tak nebude nikto vhodný
Ja by som chcela dieťa aj teraz , ale neviem či som naňho pripravená a zatiaľ neprišiel ani pravý muž ani financie ani domov tak na čo ho privadzať do šialenstva tohto sveta
ja ked sa na to budem citit...lebo niekto (koho poznam) sa na nohy postavil uz 13-14 tich a pracoval a "byval"...prezival niekde sam ale casom uz mal vlastne ubytovanie a dnes ma ta osoba 25 a pracuje ale deti stale nema, takze nemyslim si ze sa da mat deti ked sa niekto postavi na vlastne nohy. niekomu pomozu rodicia iny si to vybojuju a ti priemerny tym sa to mozno podari! ale nie kazdy, preto ako vravim ked sa na to budem citi tak pre mna zamna ako ten ind aj vo veku 94 rokov
ja to mám naplánové tak 30-35 mať prvé a jediné dieťa -dcérku ....keď dosiahnem v živote ,čo chcem ..budem po výške ,vydám sa za dokonalého muža ,a potom keď budem už pár rokov pracovať ,tak pôjdem na materskú ...budem mať dcérku ...a to počítam okolo 30 32 rokov ...skôr by som nechcela ..a ešte si chcem užiť manželstvo bez detí ..cestovať ..atd načo mať hneď deti ..to je hlúposť ,nie je sa kde náhliť ..a možno ani nebudem mať ...neviem ....zatiaľ sa nad tým extra nezamýšľam ....
vtedy, keď stretnem niekoho, kto so mnou bude do konca života. ale na druhej strane nechcem deti po 35ke. aby som ja mala 50 a moje dieťa 15. mňa tak mali naši a je to príliš veľký rozdiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a ja duševnu dospelosť asi nikdy nedosiahnem
Daj si facku!
vymodelujem si z plastelíny.
a potom dám do trúby.
šalala
Ale zas keď sa to tak vezme, kým skončím školu budem mať, prinajlepšom, 24, dovtedy dieťa nechcem. Okrem iného by bolo dobré vybudovať si aj nejakú tú kariéru, mať vlastné bývanie a až potom môže prísť dieťa...
Prajem pevne zdravie .
v poslednom čase som o tom veľmi silno uvažovala a prišla som k názoru že ak by som otehotnela teraz tak by mi to vôbec nevadilo
(našťastie nie je chlap, nie sú spermie, nebude bábo
@ladylebensgefahr ked to bude dievca?