Tak pomerne dobre som hrávala na priečnej flaute, zo spevu nejaké školské súťaže v regionálnom meradle tiež, na základke ešte pytagoriády a olympiády, párkrát nejaké miesto v Literárnom Zvolene za prózu, a ešte sme sa raz dostali s družstvom na celoslovenské kolo Hnúšťanského akordu či ako sa to volala tá súťaž z hudobnej teórie... viem len, že to bolo niečo s Hnúšťou
Hrávala som aktívne tennis a tiež som hrala na klavíri, mám za sebou zopár úspešných koncertov teraz mi je aj trošku ľúto,že som to nechala tak, a nevenovala sa mu ďalej...
Počas základky, myslím na prvom stupni som chodila na Hviezdoslavov Kubín, a nejaké olympiády mám tiež za sebou
@hetfield ja som tiez reprezentoval skolu v strelbe zo vzduchovky v bratislavskom kole.. zial rozptylovalo ma tam prilis vela dievcat s peknymi zadkami..
este som bol najlepsim v ping.pongu na skole spomedzi amaterov, prvi traja to hrali klubovo uz niekolko rokov a hravali sutaze.. reprezentoval som skolu taktiez..
v skole v prirode som bol kapitanom teamu vo vedomostno-pohybovej sutazi a vyhrali sme spomedzi 300 deti..
sportovo som bol nadany, futbal, hokejbal.. tam som medzi rovesnikmi nemal konkurenciu na sidlisku...
ale mozno nechapem otazke a stava sa zo mna ultra narcis =D
a pokracujem.. bol som najrychlejsim a najlepsim citatelom v celom rocniku na zakladnej skole.. este by sa par veci naslo, ale nespomeniem si.. a asi to nie je ani podstatne
@hetfield tak vidis.. vo mne sa burili hormony a kazdy leziaci zadok vo mne evokoval perverzne chute.. lepsie mi to slo so vzduchovkou u babky v strelbe na terc.. tam som trafal stred dost casto..
ja som vedela citat v troch rokoch potom som vyhrala nejake krajske ci ake kolo v recitacii... a este som vyhrala matematicku olympiadu, v 5. triede... aaa este som vyhrala akusi sutaz detskych "spisovatelov", za co som dostala uplne otrasnu knizku s nalepkou prve citanie, co ma vtedy dost urazilo . tot vse.
pekne som kreslila a islo mi aj skladanie puzzle, to som bola aj na jednej sutazi, vsetci cakali ze vyhram tak prva cena bola nejaky fen, kozmetika a hracky pre dievcata a nakoniec som skoncila druha chudak chalan
vedel som citat/pisat/pocitat, ked niektori ledva stali na nohach... na zakladnej som vyhraval vsetky hviezdoslavove kubiny.. ked sa ostatne decka hrali schovky, ja som sa ucil programovat.. co ja viem, asi v tom som bol lepsi ako vacsina deciek...
vedel som brutálne kresliť ... zaujímali ma hlavne animácie a mal som troška brutálnejšiu fantáziu a v 12 sa so mňa stal taký samouk na PC kde som sa hral hlavne s médiami ... a vedel som aj dobre behávať vždy som patril medzi najrýchlejších, no to sa však zmenilo keď som prišiel na strednú a dostal som internet
Celkom dobre som behaval, vyhral som obvodne kolod vanastminutoveho behu v kategorii do 10 rokov. V 7 rokoch som sa podvedome naucil naspamat hlavne mesta, vlajky a tvary hranic vsetkych krajin sveta. Matika mi na ZS tiez isla dost dobre, mam aj nejake diplomy z MO a Pytagoriady, potom to uz tak slavne nebolo. No a v 13 som zacal hrat pravidelne basketbal, na zaklade coho som po ZS siel na "basketbalovy" gympel, za ktory som hraval na turnajoch.
na prvo mstupni a tak.... som spievala v nejakom kruzku... a cca 5 rokov so mchodievala na tanecnu... mala so mvlastn uchoreografiu ak ojedina! to ma aj fakt bavilo a myslim ,ze mi to slo. chodievala osm na olympiady z matiky... bola som "ency"(klopedia)
a strašne ukecaná... to ale mam doteraz a recitovala som ... čo aj terza este obcas.... takze tak.
Hmm, vyhrávala som v speve smiley: Iný FAIL) školské kolá, sem tam nejaké to maľovanie, za dramatické divadlo som vyhrávala ceny za vedľajšiu úlohu (vždy som hrala nejaké príšerne roztomilé dievčatko s naducanými líčkami a veľkými očami a keď som sa rozplakala, začalo trúbiť do vreckovky celé ženské osadenstvo).
Na gymnáziu nejaké tie matematické, slovenčinárske vecičky - plus ma zverejňovali vo vernisážach - no a nejaké recitovanie a olympiáda tam bola.
pani učiteľka z dramatického krúžku vždy tvrdila, že som výnimočná herečka. to by ma zaujímalo, kam sa to stratilo.
a výnimočná som bola v písaní "scenárov" pre naše hry, robila som to asi od 9 rokov.
a inak som bola na prednášanie prózy dobrá. a písanie. a matematiku, to som vždy vyhrávala pytagoriády a olympiády. potom som sa rozhodla vyhrávať iba školské kolá, aby som mohla ísť na okresné, kde som zahrala tragédiu, že ma bolí brucho a šla som k babke žrať koláče.
a jednoznačne najhoršia som vždy bola v kreslení/maľovaní a v speve (to NIKDY nepochopím, prečo ma učiteľka poslala na školské kolo v spievaní. nikdy som nevedela spievať)
matematické olympiády, hviezdoslavov kubín (4 miesto západného slovenska alebo tak nejak), tancovala som (spoločenské a latinskoamerické tance), kreslila som, na prvom stupni základnej školy som prispievala do školského časopisu... v detstve som vyčerpala svoj veškerý talent a teraz je to mňa nudná lenivá ničnerobiaca bzdocha veľká.
a vyhrala som zájazd do detského tábora raz. mali sme nakresliť ako si predstavujeme taký tábor. nakreslila som indiána a indiánske stany podľa tých keksov Indiánky.
ADHD, a okrem toho som si jedina v skolke vedela zaviazat snurky,podpalili sme kus skolnikovej chtrce a zdevastovali sme kup plotu cez ktory sme utiekli...a vlasntne vtedy sme vynikali skor vsetci ako celok lebo nas poznal cely ruzinov lebo sme robili bordel ako male deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a robievala takých tých matematických klokanov a chemické olympiády a tí, čo ma poznali vtedy sa divia, že som skončila na humanitnom odbore
Počas základky, myslím na prvom stupni som chodila na Hviezdoslavov Kubín, a nejaké olympiády mám tiež za sebou
este som bol najlepsim v ping.pongu na skole spomedzi amaterov, prvi traja to hrali klubovo uz niekolko rokov a hravali sutaze.. reprezentoval som skolu taktiez..
v skole v prirode som bol kapitanom teamu vo vedomostno-pohybovej sutazi a vyhrali sme spomedzi 300 deti..
sportovo som bol nadany, futbal, hokejbal.. tam som medzi rovesnikmi nemal konkurenciu na sidlisku...
ale mozno nechapem otazke a stava sa zo mna ultra narcis =D
teraz bohuzial..
a strašne ukecaná... to ale mam doteraz a recitovala som ... čo aj terza este obcas.... takze tak.
@horsiq co z toho si vedel?
Na gymnáziu nejaké tie matematické, slovenčinárske vecičky - plus ma zverejňovali vo vernisážach - no a nejaké recitovanie a olympiáda tam bola.
a výnimočná som bola v písaní "scenárov" pre naše hry, robila som to asi od 9 rokov.
a inak som bola na prednášanie prózy dobrá. a písanie. a matematiku, to som vždy vyhrávala pytagoriády a olympiády. potom som sa rozhodla vyhrávať iba školské kolá, aby som mohla ísť na okresné, kde som zahrala tragédiu, že ma bolí brucho a šla som k babke žrať koláče.
a jednoznačne najhoršia som vždy bola v kreslení/maľovaní a v speve (to NIKDY nepochopím, prečo ma učiteľka poslala na školské kolo v spievaní. nikdy som nevedela spievať)
... a ževraj aj v kreslení, neviem
a vyhrala som zájazd do detského tábora raz. mali sme nakresliť ako si predstavujeme taký tábor. nakreslila som indiána a indiánske stany podľa tých keksov Indiánky.
a najhoršia som bola na telesnej. som drevo.