no tak..zalubila som sa do jedneho chlapca,,mojho dobreho kamarata,no aspon nim bool dokym sa nedozwedel ze ho chcem...odwtedy sa ku men sprawa uplne inak ledwa mi odpise,ledwa sa mi pozdrawi..predtym sme sa furt smiali ,rozprawali,wedeli sme sa bawit o h
napis mu sms, daj mu jasnu otazku ci ta lubi ale bo nie. Ale ked ho stretnes ho zastav proste daj mu po papuli opluj ho. Ak ti nic nespravi tak ta lubi .... inak neviem co si s toho robis. pravdepodobne keby o teba stal tak by ti to nerobil. Asi sa to nemal dozvediet. A on ta neche sklamat alebo daco podobne. Mne sa stalo to iste ale na opak. Ale zasa ja som to tej doticnej aspon dal vediet
Mozno sa len hanbi. Skus ho dobyjat (aj ked dobyjat by mali chlapi, ale co uz . Mozno by pomohlo keby si mu to povedala do oci, ze ho lubis, nestaci sa len spoliehat na to ze to vie (neviem ci z druhej ruky, alebo ako).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A pokial ide o neho, nechaj ho tak. Nechce ta, zmier sa s tým.
Ak sa mu paci ina (alebo ma inu), iba ti ukazuje ze mas smolu... (nechaj ho tak..radim)
Takze... PP ved su aj ini chalani...
a do pekla s w-ckami
srsly, mat tak tieto problemy a prezidentov plat...
Widim Werim Wenujem Won taq hnuuuuuus