Napríklad že sa nabalím do školy na iný deň, ako je. Raz sa mi už stalo, že som skoro neprišiel v pondelok do školy, lebo som si myslel, že je nedeľa. Našťastie (alebo bohužiaľ) ma na to rodičia upozornili, a musel som ísť študovať.
môj priateľ si pomýlil deň ústnej matury z matiky zo slovinou,mal to dva dni po sebe a v utorok mal mať slovinu a v stredu matiku,len on v strese to nejako doplietol tak v utorok bol riadne už pripravený aj si šieil sadnúť do triedy kde maturovali z matiky až kým mu predseda komisie nepovedal že maturuje až zajtra takže sa pobral na maturu zo slovenčiny z ktorej vyslovene nič nevedel ale tak to uhral aspoň na trojku
@malgosha mne sa stalo to isté ale naopak....ja som mal maturovať jeden deň z matiky a až druhý zo SJ...ale samozrejme na lístku bola slovenčina na prvom mieste tak som si veselo prišiel na SJ a po chvíli som zistil že mám matiku. Ešte som utekal do obchodu kúpiť si rysovacie potreby ale obidva predmety som nakoniec uhral na trojky úspech
Išla som tráviť piatkový večer intelektuálnym rozvojom na literárnej besede (z finančných dôvodov, vstup bol zadarmo)..Len som akosi nadobudla presvedčenie, že o siedmej je o sedemnástej, tak som dve hodiny sedela v bare a žobrala, kto by ma čím ponúkol.
Mne sa nestalo ,ale kamarát si neprestavil hodinky a do školy prišiel o 5 20. ešte bolo zavreté a električky prázdne a zdalo sa mu že dáko prázdno je v električke. ale nepozrel sa na hodinky došiel do školy o 5 20 , škola bola zavretá tak šiel naspať domov vyspal sa asi 30minút a išiel znova.
mne sa skôr stáva to, že v nedeľu vstanem a myslím si že je pondelok.. ale našťastie mi to potom dopne.. inak by som sa vybrala asi do školy.. ale inak si dátumy nepletiem.. lebo mám na to pamäť.. aspoň na niečo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov