Ahojte som tu nová. Mám 16 rokov a chcem íst na nejakú umeleckú školu a potom na FTF VŠMU, ale neviem si vybrať. Vyberám si medzi Sklenárovou 7 a Tokajíckou 24, takže sa Vás chcem spýtať či ste niekto na takéto školy chodili a aké máte s ňou skúsenosti a
myslím, že záleží na viacerých veciach než len na tom, z akej si školy. mám kamarátku, ktorá chodila asi 6/7 rokov na tanečné konzervatórium, boli v triede štyri a na VŠMÚ sa dostala iba ona (balet)
keď chceš íst na VŠMU, záleži na talente a skúsenostiach.
Blud.
Teda samozrejme ze zalezi hlavne na talente a skusenostiach.
No Na strednej by si sa naucila tolko roznych technik kt.by si sama neprebrala lebo nikto by ti to nevysvetlil tak jak niekto kto sa v tom vyzna a uci to.
A navyse myslim ze aj dejiny by sa zisli vediet.
Inak silne pochybujem ze by ta vzali na VSMU ked nemas ani len strednu kt.by sa umenim zaoberala.Neberu tam 90 ludi a navyse na strednej by si sa mohla pozapajat do sutazi co sa na primackach dost berie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
čiže makaj, aj sama, ale hlavne makaj. hladaj si materialy veci, barsčo, kým môžeš, a máš čas
Veľa šťastia.
Blud.
Teda samozrejme ze zalezi hlavne na talente a skusenostiach.
No Na strednej by si sa naucila tolko roznych technik kt.by si sama neprebrala lebo nikto by ti to nevysvetlil tak jak niekto kto sa v tom vyzna a uci to.
A navyse myslim ze aj dejiny by sa zisli vediet.
Inak silne pochybujem ze by ta vzali na VSMU ked nemas ani len strednu kt.by sa umenim zaoberala.Neberu tam 90 ludi a navyse na strednej by si sa mohla pozapajat do sutazi co sa na primackach dost berie.