Akurát dnes som nad tým rozmýšľala... chvalabohu pri mojom priateľovi to nebolo veľa a dufam, ze uz iný nebude.... ale neviem či by som prekusla takych 50 napr ale asi keby išiel na testy tak áno
Nezistovala som nikdy presne cislo, a ano niekde nad 20 by mi to uz bolo dost neprijemne, takze radsej nevediet. Ale ako bolo mi dost na grc ked mladi ludia davali take pocty ze 30, 50, 60 a viac
A ako presne by to zlahcili tie testy? Sak na to, aby bol nakazeny nejakymi svinstvami staci aj jedna skusenost ? a charakter cloveka nevyriesis testami… teda predpokladam, ze psychotesty si nemala na mysli ? @lenkaska1@1
@luc.ka@2 Mne sa ten pocet hnusi hlavne kvôli chorobám... citila by som sa lepšie keby si spraví tie testy. A áno samozrejme nemusí to vždy závisieť od počtu, ale šanca je väčšia.
A moc neriešim aky bol človek v minulosti, pre mňa je podstatne aky je v prítomnosti... povedzme ze 40 kludne mohol mať v období 18-22 rokov a potom 8 ročný dlhodobý vzťah
@lenkaska1@3 jasne urcite zalezi na kontexte, ale proste ked to niekto zbiera jak pokemonov tak brrrrr ? ale to poznas aj podla inych veci, nez len podla cisla
Číslo bez kontextu má len malú výpovednú hodnotu, pokiaľ to nie je nejaké absurdne veľké číslo. Ale aj vtedy, načo sa riadiť číslom keď máš k dispozícii oveľa viac dôležitejších informácií?
je mi to 1, preco by ma to malo trapit... uz vela x som ale vravel, ze praveze v posteli stupa pozitok paralelne s bodycountom partnera, aspon za mna cize urcite radsej nejaku, co mala 100 chlapov nez pannu
pamatam si, ked som riesil holku narodenu v roku 2005, co este vela tych skusenosti teda nemala a hoci bola velmi pekna a vsetko, tak nejako extra som si to neuzival
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ako presne by to zlahcili tie testy? Sak na to, aby bol nakazeny nejakymi svinstvami staci aj jedna skusenost ? a charakter cloveka nevyriesis testami… teda predpokladam, ze psychotesty si nemala na mysli ? @lenkaska1 @1
A moc neriešim aky bol človek v minulosti, pre mňa je podstatne aky je v prítomnosti... povedzme ze 40 kludne mohol mať v období 18-22 rokov a potom 8 ročný dlhodobý vzťah
pamatam si, ked som riesil holku narodenu v roku 2005, co este vela tych skusenosti teda nemala a hoci bola velmi pekna a vsetko, tak nejako extra som si to neuzival