ahojte, viem, že tu bolo toho moc popísané, čo sa tyka vztahov... rady ako zvládnut rozchod, ako toho človeka ignorovat , ako sa sám ozve...
no človek takéto veci pochopí až ked na vlastnej koži niečo takéto zažije
ako momentálne ja ... bol to pekný rok,
Bohuzial, ale život ide dalej.
Ale ako citam tak ste spolu nic nemali cely rok, len ste boli kamarati...tak sa necuduj, ze si nasiel inu.
A naco ho ignorovat ked on uz ignoruje teba?
mne sa rozpadol 4 rocny vztah z tyzdna na tyzden a tu som, klin sa klinom vybija, treba si najst tiez nahradu co najskor, nehovorim ze vztah, ale kamarata, ktory ti bude oporou
NIKDY nepochopím ako môže niekto povedať babe "ze bezomna zit by nedokázal"
Veď to sú také všeobecné frázy a drísty že sám tomu neverí.
Neviem naozaj neviem ako sa to môže niektorým ženám páčiť, to im stačí naozaj len zopár takýchto viet a hneď sú na mäkko
@michael760 ale kámo úplne strašne smiešne ....a presne na takéto sračky ženy letia nikdy by som nedokázal povedat,že bez nej moj život nemá zmysel aže by som nevedel žit bez nej a podobne kokociny tak jeden vztah končí a začne druhý , neviem ako moz byt ludia tak naivní,že si myslia,že s tou osobou budu do konca života.... ano su take pripady,ale väčšia šanca že sa to nestane ako stane
@erjedna najhoršie je na tom to, že ma moc dobre pozná a vie, že si hladat nebudem má vo mne až moc velku istotu a z tohto omylu by som ho chcela vyviest lebo presne viem ako on zmyšla, a je si určite isty, že ked ho tato situácia s inou prejde , ozve sa a bude všetko OK ! neviem nenavidiet , ale popravde zdvíha sa mi z neho zaludok
iluzia lasky v svete matrixovom,chop svoje ruky a vytrhni tie klince zabodnute v srdci,osetri rany,vztan z tej chladnej zeme,zacni kracat a nepozeraj za seba,vytvor si imunitu,vytvor stit,odhod pochiby a cesta do raja bude otvorena...od dnes nehulim
@luna11 mne tie rečí ,,ze si nevie predstavit život bez vás zrazu začne ignorovat." prídu ako z lacného filmu, takým sračkám ani neverím, to chlap hovorí väčšinou len preto, že to chce žena počuť
Ako keby som čitala o sebe.. Tiež som pisala taketo forum.. Jeden deň mi pisal ako ma ľubi. Na druhy deň sa už neozval a o 3 dni mi napisal že ho to už so mnou prestalo baviť a chce inu.. Tiež som tomu nechapala ako mohol zmeniť svoje city za par hodin. Z jedneho dňa na druhy a to doslova..
Nieje to ani mesiac čo sme sa rozišli..
Čo ti poviem život ide ďalej a je ti určite blbo. Aj me bolo. Poznam to.. Ale na všetko treba čas a treba zabudnuť a musíš si povedať že pride lepši ..
PS: nechcem aby si si myslela že dajake 14 ročne decko ti chce davať rady do života..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale ako citam tak ste spolu nic nemali cely rok, len ste boli kamarati...tak sa necuduj, ze si nasiel inu.
A naco ho ignorovat ked on uz ignoruje teba?
ale vlastne máš pravdu nemožem ignorovat ignorované
Veď to sú také všeobecné frázy a drísty že sám tomu neverí.
Neviem naozaj neviem ako sa to môže niektorým ženám páčiť, to im stačí naozaj len zopár takýchto viet a hneď sú na mäkko
posli ho do pice a ukaz sa pred nim s inym...
Nieje to ani mesiac čo sme sa rozišli..
Čo ti poviem život ide ďalej a je ti určite blbo. Aj me bolo. Poznam to.. Ale na všetko treba čas a treba zabudnuť a musíš si povedať že pride lepši ..
PS: nechcem aby si si myslela že dajake 14 ročne decko ti chce davať rady do života..