Prosím vás chcela by som vedieť či môžem byť tehotná ak som ešte s nikym nespala ale s priateľom sme sa uspokojovali len prstami. On si napravil penis a potom ma ďalej robil, ale pýtala som sa ho a povedal že neejakuloval ani nič podobné. Je možne že ak n
niekde som čítala, že žena je plodná len 2 dni v mesiaci... ak ste to vychytali, tak je to teda fakt smola, lebo napravenie penisu je jedna z najčastejších príčin otehotnenia.
Umriem... škola nejako zaspala Ale vážne, radšej choď ku gynekologičke, a povedz jej tento príbeh, keďže môžeš otehotnieť takto, to dieťa môže byť postihnuté!
Oplození schopnost spermie se prakticky kryje s její životností, či pohyblivostí, jsou to tedy vlastně synonyma. Na vzduchu zaniká vyschnutím ejakulátu, v pochvě vydrží i několik hodin, ve vyšších partiích ženského genitálního traktu (děloha, vejcovody) i několik dní. Nejdelší zaznamenaná doba přežití, tedy nález pohyblivých spermií ve vejcovodu byl 48 hodin po souloži, což ovšem znamená, že by tato doba nemohla být o něco delší. Svědčí pro to případy úspěšného otěhotnění i týden po ultrazvukově prokázané ovulaci. Tady ovšem nelze vyloučit i možnost pozdějšího pohlavního styku, protože pochopitelně celý týden tu ženu nikdo není schopen uhlídat. To je zřejmě důvod, proč se ty literární údaje od sebe tak liší.
Ciste teoreticky, ak mal ejakulat na prstoch este cerstvy a potom ta prstoval, preniesol spermie na vnutornu stranu posvy, ktora je vlhka (teda ani tam nevyschli), tak tam mohli prezit niekolko hodin. No malokto z vas vie, ze bez zenskeho orgazmu je oplodnenie ovela mensie. Cize ak tam boli a mala si orgazmus, je ta mala pravdepodobnost o cosi vacsia. No ta prva pravdepodobnost je tak mala, ze aj tak je to celkova strasne mala
áno, mám 23 rokov, a toto je fejk fórum, ak si to nepochopil. a ešte raz zdôrazňujem tú časť NIEKDE SOM ČÍTALA. presne už neviem kde, ale stačí, ak sa sústredíš tuto na prvý odstavec » www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-teho... a potom hádam prehodnotíš to "oveľa viac", lebo cca 6 to podľa mňa rozhodne nie je.
a do budúcna sa ty nauč niečo o irónii a choď mudrovať do serióznych fór.
@luc.ka Narazila kosa na kamen? Robit si prdel to ti ide, akonahle ta niekto konfrontuje tak odrazu si o stupen agresivnejsia? zaujimave Tym 2 dnom snad ani ty neveris.
Toto je fejk forum? To ze ma 19 rokov a pyta sa takuto otazku, tak ten jej vek je naozaj fejk. Co ak ale ide o OZAJSTNU otazku? Toto cele forum je o hlupuckych detoch ktore sa pytaju blbiny. No nech ma autor otazky trebars aj 14 rokov, preco mu neodpovedat? Je lepsie sa z neho ironicky posmievat? a ked ja poradim a do teba podpichem, tak nechapem podstatu fejk fora? ale no
Myslim,že nie ale utekaj cim skôr na gynekologiu a nie tu sa vypituješ nas ako keby sme boli niejaky odbornici tu si s teba väčšina ludi zrobi iba prču a dozvieš sa velke hovno ked už to mam tak nazvat.Ale podla mna sa nemusiš obavat.
ja som si myslela že dnes budem mať naozaj zlý deň a nie ! stačí prisť na birdz a okrem miss sporty mapoteši aj taketo niečo kvalitne! maš u mna pivec vdaka ! jaj či pit nemožeš si predsa tehotna
dopč, zachvílu tu budú fóra typu- pozeral sa na mna jeden chalan, aj sme sa potom bozkávali, môžem byť tehotná? sexuálna výchova u detí na ZŠ by sa už fakt mala zaviesť :/
Načo dopiči na tieto primitivne fóra vôbec reagujete? Ten dotyčný/á, čo sa teraz tešia doma z komentárov, pretože buď majú totálne nudný život, a toto je pre nich najkonštruktívnejšia zábava, alebo prípadne nejakej pubertálnej obline či tlstému spotenému úchylkovi s egom v mínusových hodnotách... tak či tak, toto vymyslieť a necítiť sa (sám pre seba) trápne je doslova umenie.... o__O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ani nevies ci ejakuloval?
Nemas ani pravy vek uvedeny
Mam chut neodpisat ti seriozne , dufam ze sa mi to podarilo
a čo také IVF? tam sa sex nepoužíva
Otehotnela som.
Preco?
Len tak z pice.
» www.salonykrasy.sk/menstruacny-kal...
Ano, pravdepodobnost tu je. Mala, ale je.
» zena.atlas.sk/zabite-spermie-...
áno, mám 23 rokov, a toto je fejk fórum, ak si to nepochopil. a ešte raz zdôrazňujem tú časť NIEKDE SOM ČÍTALA. presne už neviem kde, ale stačí, ak sa sústredíš tuto na prvý odstavec » www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-teho... a potom hádam prehodnotíš to "oveľa viac", lebo cca 6 to podľa mňa rozhodne nie je.
a do budúcna sa ty nauč niečo o irónii a choď mudrovať do serióznych fór.
Toto je fejk forum? To ze ma 19 rokov a pyta sa takuto otazku, tak ten jej vek je naozaj fejk. Co ak ale ide o OZAJSTNU otazku? Toto cele forum je o hlupuckych detoch ktore sa pytaju blbiny. No nech ma autor otazky trebars aj 14 rokov, preco mu neodpovedat? Je lepsie sa z neho ironicky posmievat? a ked ja poradim a do teba podpichem, tak nechapem podstatu fejk fora? ale no
(za tie bradavky)