caute,chcela byt som si dat nejaku kerku,mam dvojicku,tak nieco so by nejak symbolizovalo to ze sme dvojicky.hlavne ked sme boli male tak sme sa strasne podobali ,teraz uz menej..rozmyslala som ze si dam ,na stehno..take retro zrkadlo..a v nom by bolo zrk
Pre dvojicky by som si dal nieco ako ked si par dava privesky napriklad polky srdiecka, ktore ked spojis tak tvoria jedno srdce. Mozte si dat nieco podobne napriklad na ruku, na predlaktie. Jedna si da jendu polku a druha druhu. A ked ruky date k sebe tak sa to spoji.
ja by som si to viac premyslela aby to nevyzeralo fadne s tym zrkadlom to je ale dobry napad len mi to pride take prazdne proste
skus tam dat ešte nejake symboly napriklad rodiny,spojenia,lasky...
to je pekny napad, ze chces tetko ako symbol, ze mas dvojicku a aj to zrkladlo s menom je pekny napad, ale neviem ci najdes taky pekny obrazok. neviem, ci tater zvykne kreslit na objednavku, jak kat von d
@michelle159 Ja si myslim ze toto co chces spravit je zly napad co mozes v buducnosti olutovat ... uz ked si das tetovacku tak sa jej nezbavis a na zene to neni moc pekne ... myslim si ze je aj iny sposob ako dosiahnut aby ste sa nepodobali napriklad iny uces atd ja by som si nikdy neznehodnotil telo takto ale uz ak to moc chces tak si to daj spravit ...
@verdamt uplne s tebou suhlasim ze tie srdiecka su otrepane,mna to zrkadlo napadlo uplne samu od seba nikde som nic nehladala proste som tak nad tym vsetkym rozmyslala skusala si nieco kreslit a nakoniec som prisla na toto @peacexp takto som este rozmyslala proste zrkadlo s rukou,ze ta ruka je akoze moja, plus na tu ruku by som este dala nejaky napis..alebo len cas narodenia..lebo od malicka sa nad pytali ze ktora je starsia a ja som vkuse musela vysvetlovat ze ja som starsia o 5min ....a to zrkadlo by som dala krajsie nie uplne ako je tu...ja si spravim navrh vytuningujem to este tu je orbazok » www.galleryoftattoosnow.com/ArtJunkiesMEMBE... copy7.jpeg
no ked spominaš ten čas..tak napriklad ruka v ruke take tie stare vreckove hodiny na nich rucicka na 12 a minutova o 5minut neskor ..napriklad..takisto ruza je znamenim lasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
skus tam dat ešte nejake symboly napriklad rodiny,spojenia,lasky...
Ako zrkadlo, znie to pekne, len aby to bolo vyplnené a tak. A okrasný rám
napadol mi astronomický znak blížencov, to sa dá v prípade núdze spraviť aj strašne minimalisticky, že si to nikto nevšimne
a hlavne si daj zalezat nech to dobre vyzera, radsej si zaplat za lepsieho tatera.