ahoj mam menší problem na vianoce by sme chceli kupit bratovi tablet ktori by využíval na citanie knih, tu nastáva problem. nevieme sa rozhodnut ci kupit tablet s win8 alebo radsej tablet s androidom, bol by som rad keby mi niekto pomohol s týmto problemo
v prvom rade dakujem za vas cas este k tomu vyberu.. potreboval by som vediet v com je andoid lepsi ako win8, co ma andoid a co windows nie.. ja neviem co sa da robit poviem sprostost na win8 viem ze sa tam da stiahnut nieco ako office a predpokladam ze na android asi nie... proste v com je vyhodnejsie mat windows 8 pred androidom.. nejake klady zapory.. vopred dik za odpovede
ja osobne preferujem tablet s androidom pretože win mám v notebooku a načo mať dve veci s windowsom? tablet chcem práve kôli tým appkám a veciam čo su na andriode ale to sú len moje preferncie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@Winn39 a na čo by prevažne využival tablet? akého zamerania skôr okrem tých kníh?
a ak android tak toto drahsie » tablety.heureka.sk/asus-t100ta-dk0... alebo tento sa mi pozdava mam s alcatelom dobre skusenost » tablety.heureka.sk/alcatel-onetouc...