Zdravím.
Mám 16r. a ide o to,že som strašne buchnutý do jedného super dievčaťa.Sme dobrý kamaráti už veeľmi dlho..Povedal som si,je čas jej to povedať..Lenže mám strach a dosť sa hanbím jej vôbec niečo povedať k tej téme.Raz za čas chodievame spolu vonku,
Veď áno ja si to uvedomujem.Poznám ju dobre.Kebyže to nevyjde,po pár dňoch budeme opäť kamaráti...Len ide o to že nemám odvahu jej to povedať,takisto aj ona je dosť hanblivá a je tam aj možnosť že aj ona by mala záujem,len sa hanbí/čaká kým jej konečne poviem čo cítim.lenže každeho chalana čo mala im to vydržalo najviac mesiac..A tohto sa bojím,že po mesiaci by sa to rozpadlo...
@johny14 je to tvoj cit, nemozes zan tak sa zan ani nehanbi...normalne ked budete sami zacni, ze proste beres ju nejak viac ako kamaratku a ze citis, ze je fer jej to povedat... proste je to normalne... ak sa jej pacis, tak je to super a budes rad... ak sa jej nepacis, tak nech by si robil cokolvek, tak by to nedopadlo... a mozes byt rad, ze si sa to dozvedel radsej skor, ako neskoro...
alebo jej nic nenaznacuj... hovor radsej o tom, co mas rad... ako si chces vazit svoje dievca a hovor o svojich nazoroch, nech vie, ze si spravny chalan... ked ta nebude chciet, jej chyba
@JohnY14 cawko mam 31 a pred rokom som mal podobny problem s laskou mojho zivota s ktorou som teraz stastny.. poradim ti..chod do toho..nech vies na co si..potom to mozes dlho lutovat..odhodlaj sa ako ja..takyto problem budes mat skoro stale.nezalezi na veku.prekonaj sa..hamblivost atd.zijes len raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Povedz jej tu predposlednú vetu.
Aj ja si myslím.Nemám čo stratiť,ked to skúsim buď povie áno,alebo nie.
alebo jej nic nenaznacuj... hovor radsej o tom, co mas rad... ako si chces vazit svoje dievca a hovor o svojich nazoroch, nech vie, ze si spravny chalan... ked ta nebude chciet, jej chyba