Ahojte, rozmýšľam nad strednou školu. Chcel by som sa spýtať na názory žiakov navštevujúcich strednú umeleckú školu scénického výtvarníctva, presnejšie na odbor TVORBA A KONŠTRUKCIA SCÉNY. Je ťažké sa tam dostať? Je tento odbor správnou voľbou pokračovani
Dá sa to tam prežiť, chvíľu budeš mať nervy chvíľu bueš šťastný a podobne.... učiteľský zbor sa často mení.... a pridelovanie intráku? Teda ak myslíš Sklenárovú v BA .... tak dovoľ aby som sa z chuti zasmial ... nemajú vlastný intrák, takže si musíš dáky nájsť v BA... there we go:
Račianska 80 tuším to bolo pri gymnázium bol celkom fajný,
Potom na Ivanskej Ceste 21 oproti Avionu
a Račianska 190 internát SOŠPolygrafická
z týchto troch síce ideš MHDčkom, ale nič strašné a každý má dáke výhody.
som štvrták na tej škole.. študujem ten dobor. Ked vies kreslit celkom v pohode tak prijimacky zvládnes. Chujovina je, že každý rok si musíš zaplatoť 100 eur za "materiál" ktorý nikdy neuvidíš. Na niektoré odborné predmety nemáme ani učitela. Všetci odtialto idu prec ako rychlo len mozu Ostatné odbory sú ževraj celkom v pohode, ale TKS je asi ten najslabší odbor na tejto škole... Good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Račianska 80 tuším to bolo pri gymnázium bol celkom fajný,
Potom na Ivanskej Ceste 21 oproti Avionu
a Račianska 190 internát SOŠPolygrafická
z týchto troch síce ideš MHDčkom, ale nič strašné a každý má dáke výhody.
nie je za čo.
Animovaná tvorba