Pisali sme si, ocividne tam bola aj ista naklonnost z jeho strany, neskor sme sa stretli na jednom akoby vecierku kde sme sa trocha rozpravali (neprisli sme tam kvoli sebe) ale ja som bola dost hanbliva a nebola som vo svojej kozi az sme si nemali co pove
ty sa pytas ci sa mas na neho vykaslat? nechcem byt hnusna ale on sa vykaslal na teba a preco tak spravil mas napisane v @0 "bola si hanbliva a nemali ste si co povedat. "
myslim,ze to hovori za vsetko. vies na internete je kazdy vyrecnejsi, povie aj co nechce, pretvarka, prikrasluje... v reali to ide vzdy tazsie
@majo16 keď ten záujem fakt máme, tak ho prejaviť vieme(neskôr)...no na začiatku je to vždy klasika..teda nezáujem(=záujem, prípadne fakt nezáujem ) snáď sa chápeme...
@silvinkama18 to závisí od toho prečo stratil záujem - ak kvôli fyzickým dôvodom, tak je to viacmenej definitívne, aj keď stále existuje možnosť to zmeniť, ale ak by si o nej vedela, a dokázala ju využiť, tak by si nezakladala túto diskusiu. a ak je to kvôli dôvodom psychickým, tak to bolo možno len preto že si bola hanblivá.
v každom prípade by som to nevzdával okamžite, ale snažil sa aspoň kým by som nezistil o ktorý prípad konkrétne ide.
napis mu a povedz mu presne to co si myslis alebo sa ho spytaj ci by sa s tebou este niekedy chcel stertnut, alebo cakaj den ked ti nenapise a potom mu napis
nabuduce si daj nejake pivko na ukludnenie alebo tak
@silvinkama18 drb na takych idiotov .... normalny chlapec by ti dal aj dalsiu sancu ... napr ak by videl ze ti to nejde, skusil by aspon tahat ten rozhovor alebo nieco on ..... ale ten tvoj objekt zrejme bude z tych, ktorym ked nestrcis do ust jazyk na prvom rande, popripade nevystrcis zadok tak sa o teba nebude zaujimat .... vies co .. fakt jeb na nho ... po svete behaju aj normální chlapci ... zalezi len co hladas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
myslim,ze to hovori za vsetko. vies na internete je kazdy vyrecnejsi, povie aj co nechce, pretvarka, prikrasluje... v reali to ide vzdy tazsie
hej zavolaj ho von .. zavolaj ho na nejakú oslavu bars aj.. neviem.. chodte niekam kde budete spolu omfg
ak chces chlapca zavolaj ho na futbal! ale chlapca,ne buzeranta,ten odmietne
Bože a potom že prečo sú všetci teplí
Naozaj potrebuješ našu pomoc, alebo pomoc neurológa?
v každom prípade by som to nevzdával okamžite, ale snažil sa aspoň kým by som nezistil o ktorý prípad konkrétne ide.
nabuduce si daj nejake pivko na ukludnenie alebo tak
keď ste sa spolu rozprávaly ako sa správal...?