ano, vie o mne, on ku mne tiez citi nieco viac ako "len" kamaratstvo, ale kvoli tretej osobe (vraj mojej kamoske..) nemozme byt spolu nieco ma proti, iked ho nechce, ani on ju.. nechapacky
ja sa dokážem "zamilovať" behom pár sekúnd ...v nedeľu som si dokonca vybrala ženícha, on o tom síce ešte nevie veď ale ani Borat nečakal na Pamelin súhlas
do jedného, ktorý sa so mnou pred dvoma rokmi rozišiel a do druhého, okolo ktorého skoro každý deň chodím, pozorujem, slintám aj sa usmievať skúšam, ibaže on je tak trochu vo vlastnom svete! (neviem ale či sa dá toto považovať za zalúbenosť, či to nie je len taká nejaká obsesia
no moja moznost je , ano a moc, ale neviem ci chce holka vobec nieco riesit, ale na 100 percent viem ze mi mota hlavu, a ze mi tym vie pekne jebat nervi
Jasné... do svojho foťáčika. Vie, že existujem, nemôže ma podviesť, nepozerá po iných, neriešim s ním prkotiny, ak sa pokazí, stačí vbehnúť do obchodu a vymeniť a hlavne nám to spolu klape
Po toľkých sklamaniach by som rád zo seba odstránil. čudlík, alebo schopnosť "zamilovať sa" Škoda, že to nie je také jednoduché...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a do Kate Beckinsale (ROFL)
nie,nie som!!!!
a do aragorna
villeho vala, jussiho sela, jasperiho, mojho lauriho a do tej kolie co bola minule pred dmkom priviazana
Po toľkých sklamaniach by som rád zo seba odstránil. čudlík, alebo schopnosť "zamilovať sa" Škoda, že to nie je také jednoduché...
lol.