fuuuuuuu, bola som strasne rozklepana a vobec som sa neuvolnila a chcela som ist co najskor prec, cely cas sme boli ticho, bolo to velmi trapne, ale teraz sa na tom len smejem ...
uz ani nepamatam, kedy som na nejakom rande bola ... :/
To boli nervy bála som sa,že nastane trápne ticho a tak,ale rozumeli sme si a nedokázali sme sa prestať rozprávať. Proste super .. škoda,že to bol potom už magor :/ ale spomínam rada,lebo mi vtedy bolo fajn
Láska na prvý pohľad, stretnutie na druhý deň. Bola som vyhúkaná, neschopná vysloviť súvislú vetu a s tak pozmeneným hlasom, že som sa o to radšej ani nepokúšala. Nechcela som aby ma pobozkal a aby som sa mu vyhla, hodila som sa do ružového kra.
mno...ešte žiadne nebolo aj keď..dobre, ak sa to dá nazvať rande ale...to sme sa prvýkrát stretli vtedy a sme boli na zmrzline aa sme chodili po Zvolene a ták.. ale nie, to rande nebolo
hmm...myslím, že keď som ešte bývala v zahraničí...tak to bola prechádzka na pláži, znie to romanticky, ale malo to od toho ďaleko, keď ste tomu druhému rozumeli každú piatu vetu
Ja som mala vtedy 11 rokov A ono je vlasne velmi diskutabilné či to bolo rande,. ale vtedy som to tak brala pamätám sa ako premňa prišiel a prechádzali sme sa pri Rudave a potom sme si niekde sadli, sedeli, boli ticho a hádzali na seba pohlady tipu ,, povedz už niečo ! nič ma nenapadá " ale bolo to ešte také nevinné užasné, dokonalé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A dopadlo ešte lepšie než som očakávala
Síce je pár vecí čo by sa dali zmeniť,ale no čo už Aspoň sa na tom zasmejem..
A aj keď sa náhodou niekomu páčim, na rande ma nikam nepozve. Alebo žeby sme to len nenazvali "rande"?
uz ani nepamatam, kedy som na nejakom rande bola ... :/
Ale prvé také ozajstné myslím, že ešte nebolo. Vždy to bolo také.. no..
Ale z tych vsetkych mi zostal v srdiecku iba jeden...
Aaach jaj