tak pri dnesnych cenach byvania som rada, ze mam byvanie hej ako mladistvá som si mysmela, ze budem mat dokonaly, moderny dom, to sa nepriblizuje velmi
Milujem ho. Jediné z čoho mám hlavu v smútku sú opačne urobené vypínače na svetlo (som praváčka a sú po ľavej strane), ale rekonštrukciu kvôli tomu znova robiť nebudem.
Moje to síce nie je, ale hej spĺňa, pekne som si to tu okrem pár nejakých majstrov zavolaných (keď som nemal čas) prerobil. Snažím sa ich minimalizovať, mne to však nepatrí.
Patrí mi možno tak záhradný domček, ktorý som si zaplatil a postavil. Môžem bývať aspoň o 4 m2, ak ma mama vyhodí z domu. Jedine takéto možno väčšie niečo drevené si viem kúpiť a si postaviť, ale to nemám ani pozemok. Som chudý ako kostolná myš z pohľadu financií na nehnuteľnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale bude uz iba na prenajom takze celkom fungl rekonstruovany nebude. Ja budem asi kupovat dalsi byt onedlho.