Mám 14 rokov a meriam 173 centimetrov neviem čo mám robiť .. Dosť mi to vadí pretože moje kamarátky merajú 165-169. Pri mojej nejlepšej kamarátke sa cítim ako žirafa pomôžte mi
tebe vadí že máš normálnu výšku? buď rada že máš oproti nim aspoň dlhé nohy... ja som boal vždy krpatá, bolo mi furt vravene kedy konečne vyrastiem, že ma budú ťahať za uši a kto ja viem ako stredoveke praktiky a aj si ma často doberali... a čo som urobila ja? zmierila sa že stym nič neurobím, k tym všetkym zaporom pridala vyhody a som spokojna a absolutne neriešim výšku lebo sa tym nič nevyrieši
a inak by ma zaujímalo ako ti máme pomôcť nájdi si vysoké kamarátky
Ja práveže nechcem byť vysoká -.- lebo väčšina chalanov ktorý sa mi páčia maju rádi nízke baby a ešte mi príde blbé ked som oproti nejakému chalanovi vyššia
@lawey ja napr. mám radšej keď je dievča nižšie.....a nepýtaj sa ma prečo.....lebo to som nvm....proste je to tak.....ale nízke baby majú u mňa veľké +
@lawey napríklad ja ti závidím, môžeš nosiť vyššie opätky
a autorke fóra: tvoje kamarátky narastú, neboj, tiež som bývala jedna z najvyšších z triedy, teraz som ledva priemer, minimálne polka triedy je vyššia než ja
@deniska15698 aj ja mám 173 cm lenže moje kamošky majú tak 155 -160 a ešte sú odo mňa aj staršie takže ak si ty oproti nim žirafa, tak ja som diplodocus
neboj, to aj moja naj kamoška bola nižšia o viac ako 10 cm keď som mala 12 a teraz som prestala rásť a podrástla som od vtedy len 2 cm a teraz ma už ona dobieha. sa spraví, možno aj ty prestaneš rásť a neskôr ťa možno bude trápiť že by si chcela byť vyššia
Ja mám 173 a mala som frajera ktory bol odo mna vyšši o centimenter monžo dva.. Ale s mojou vyškou som max. spokojna... som štihla lebo cvičím každy mi chvali moje nôžky, možno sa prihlasim niekedy na modeling
Takže dievčaa nerobi si komplexy, väčšine chalanov sa pačia ženske dlhe nohy a hlavne zadky...
Mala som komplexy kedysi bo som nemala prsia lebo som vysoká, ale nejak to neriešim.. zatiaľ nikomu nevadilo že mam takéé maléé
Mne osobne sa viac páčia nižšie baby, okolo 160-165cm, ale každý ma iný vkus No ak sa bojíš, že budeš navždy medzi nimi vysoká a budeš tak povediac vytŕčať z davu, tak o to sa neboj Kamarátki/spolužiačky určite ešte dorastú!
***Po letných prázdninách budeš ty medzi nimi najmenšia
@deniska15698 ja meriam 167cm a pozerajú na mňa ako na 2 metrový stĺp, ale už som si zvykla a nemyslím, že som nejak mimoriadne vysoká a k tebe, myslím, že si taký priemer, niesi žiadny trpaslík, ale ani žirafa...
tak nestresuj, niektoré možno ešte dorastú a hlavne chalani, je ich dosť čo majú aj nad 180cm a oni sa vyťahujú presne okolo 14-15rokov
omfg ja som mala 180 cm ako 12-ročná a žijem.. a k tvojej "otázke" resp. "problému" - s tým nič neurobíš, ty sa nezmenšíš, kamarátky možno podrastú... zmier sa so svojou výškou, buď za ňu vďačná, nevieš si predstaviť, koľko ľudí by chcelo práve tú tvoju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
tebe vadí že máš normálnu výšku? buď rada že máš oproti nim aspoň dlhé nohy... ja som boal vždy krpatá, bolo mi furt vravene kedy konečne vyrastiem, že ma budú ťahať za uši a kto ja viem ako stredoveke praktiky a aj si ma často doberali... a čo som urobila ja? zmierila sa že stym nič neurobím, k tym všetkym zaporom pridala vyhody a som spokojna a absolutne neriešim výšku lebo sa tym nič nevyrieši
a inak by ma zaujímalo ako ti máme pomôcť nájdi si vysoké kamarátky
a chlapcom sa budes pacit tak ci tak
vôbec sa pri nej necítim kokotne a vlastne,som happy,že som taká vysoká
a ty prosim ta,prijmi svoju vysku
a autorke fóra: tvoje kamarátky narastú, neboj, tiež som bývala jedna z najvyšších z triedy, teraz som ledva priemer, minimálne polka triedy je vyššia než ja
mam 173 a co by som dala za to, mat aspon este o 5 cm viac.
som od vacsiny ludi vyssia ale to ani minimalne neriesim
neboj, to aj moja naj kamoška bola nižšia o viac ako 10 cm keď som mala 12 a teraz som prestala rásť a podrástla som od vtedy len 2 cm a teraz ma už ona dobieha. sa spraví, možno aj ty prestaneš rásť a neskôr ťa možno bude trápiť že by si chcela byť vyššia
Takže dievčaa nerobi si komplexy, väčšine chalanov sa pačia ženske dlhe nohy a hlavne zadky...
Mala som komplexy kedysi bo som nemala prsia lebo som vysoká, ale nejak to neriešim.. zatiaľ nikomu nevadilo že mam takéé maléé
***Po letných prázdninách budeš ty medzi nimi najmenšia
a neboj, chalani dorastú
tak nestresuj, niektoré možno ešte dorastú a hlavne chalani, je ich dosť čo majú aj nad 180cm a oni sa vyťahujú presne okolo 14-15rokov