Máš 17 pre boha, najvyšší čas oddávať sa rozkoši A čo tam po blane, keď sa budeš cítiť trápne pred mamkou tak sa jej spýtaj kedy ona začala. Je ale dosť pravdepodobné že ti bude klamať tak odrátaj 2-3 roky
no vidis, je to tvoja osobna vec... moja mama chce ist so mnou v blizkej buducnosti tiez ku gynekologicke a asi bude chciet ist aj dnu takze sme na tom asi podobne
no aby som ti vysvetlila jedinu vec ... pokial sa ta gynekologicka spyta ci SI panna .. cize si nemala pohlavny styk .. a ty povies ANO ... nebude ta vysetrovat klasicky ... ani s baterkou hladat blanu ci pavuciny , vysetrenie prebehne cez analny otvor ... tak sa upokoj ... tvoja mama sa nic nedozvie, ale suhlasim s griet ... chce to normalnu komunikaciu s mamou a potom taketo hlupe obavy neriesis
@ 41 a ktore su normalnejsie? ze mtie 17-tky a kto vie preco...rozum? haluz, ja ich tolko nepoznam...a to je fakt zaujimave...z akej casti BA si? fakt by ma to zaujimalo, kde v BA maju este nejake baby rozum?
@42 stretol si par a sudis vsetky ... ake rozumne je ich tu dost , ale opat zjavne podla niekolkych exotiek treba odsudit vsetky , ktore maju v obcianskom trvale bydlisko Bratislava ze?
akoze mam dost to co je toto...ty kliidek nemaj boja ale aj tak mi totalne dojdes ako 14 pretotze taketo problemy by si vo svojom veku nemusela riasit o to viac ze gynekolog pokial mu powies ze chces aby to bolo len medzi nim a tebou tak to v tvojom veku nema preco povedat mame pretoze si uz za hranicou...chaaapes moja tak kluud..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ak si tam mala krv, je dosť možné, že ti ju priateľ natrhol, narušil... Ale nerobila by som z toho vedu. Pri prvom milovaní budeš mať o starosť menej
a este chcem povedat jednu vec, ze blana sa ti mohla natrhnut aj pri nejakej nehode, dokonca pri sporte..dokonca niektore zeny sa rodia bez blany
no baby že váš ešte baví zakladať takéto témy