@likjul to je pravda, ale na druhú stranu môže tu spoznať niekoho, kto je okay... a možno sa stanú kamoši aj v reálnom živote... pravdepodobnosť tam je, horšie to je s tým, kde sa tá druhá osoba bude nachádzať.
18rokov... to bude tým. Skus sa par krat dobre ožrať zahuliť si lebo ked budeš mať 25 už sa nateba budu pozerat ako na kokota ke dtak budes riesit problemy
@panakoja1 nie je pravda, proste ak to máš nahovno v hlave poprehadzované, netreba žiaden "spúšťač"
a tiež som neustále v depresia ale nechce sa mi o tom písať
@panakoja1 tiez mi toto nejde do hlavy preco ju ludia maju aj ked vlastne nemaju na to dovod no mozno len prave vtedy sa to da nazvat depresiou praveze... A ak je clovek v uplnej prdeli z konkretnych dovodov (napriklad ja) je to proste realita nie depresia
@panakoja1 To je myslené tak, že ju nespôsobuje vonkajší podnet, čiže nejaká konkrétna situácia ale je to skôr v hlave. Je možné, že to môže byť aj niečo z minulosti, s čím sa človek nevyrovnal a zostáva to niekde v podvedomí.
na tvojom mieste by som určite riešila psychológa, poprípade už niečo viac..ja sama ľutujem, že sa tam roky len chystám, ale aj tak to len odkladám, potom sa to vo mne len zbytočné kopí a rozhodne si s tým nepomáham..takže porozmýšľaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@1
Ak chceš chatovať, tak TS
ako ja
a tiež som neustále v depresia ale nechce sa mi o tom písať