pozna niekto tieto sluchadla? oskušal už niekto alebo vlastni ich? planujem kupiť a chcel by som poradiť, hlavne kde ich na slovensku najlacnejšie zohnať... môžu byť aj ine od Monster....alebo ine sluchadla, ktore by sa im vyrovnali za podobnu cenu?
a ide aj o kvalitnu konštrukciu (vraj jedna z najkvalitnejšich na trhu), najlepšie prepracovany kabel na in-ear sluchadlach, mimochodom Monster vyrabaju jedne z najlepšich kablov...
omg, prečo, prečo ľudia tak slepo skáču na marketingové rečičky ? keby napíšu, že majú pancierové meniče, veril by si tomu ?
bežne sa môžeš stretnúť s viac ako 30 ročnými slúchadlami od AKG, Sennheiser či Beyer - a dodnes plne funkčnými ! snáď nemusím dodávať viac, verím, že záver si spravíš aj sám...
@strejdabob ale ver tomu, že kvalita je niekde uuuplne inde tých 40 eur zas nie je až tak veľa, keď sa bavíme o slúchadlách najvyššej triedy (ak nerátam customy samozrejme
no keď si zoberiem, že monstery su za cca 150 tak to je o tretinu vyššia cena, sice nieje to tak veľa, ale presne tomu sa chcem vyhnuť, že tak 40e už možem priplatiť, lenže samozrejme sa najdu aj za 250 a potom za 300 a pod... ide o to že nikde u nas sa nedaju tie exkluzivne sluchadla oskušať (ak nikto znamy ich nema)... a určite by bolo lepšie raz oskušať, jak si prečitať 10 recenzii a diskusii a podobne... a ktore z tych, ktore si tu vymenoval maš aj odskušane?
@strejdabob ako som napísal vyššie, IE 8mičky sa zvukovo hravo vyrovnajú slúchadlám za 300-350 eur (menovite vyššie spomínané Triple.Fi, SE530).
s tým odskúšaním máš pravdu, pri slúchadlách je vždy lepšie raz počuť ako o tom čítať mesiace, avšak u in-ear je to trošku problém - väčšina obchodov z hygienických dôvodov tieto modely na skúšobný posluch neponúka... ja osobne si momentálne brúsim zuby na IE 8mičky, ale ešte uvidím ako pustia financie a okolnosti... mimochodom, (podľa stoviek ľudí čo mali tú česť) znejú veľmi podobne HD 600vkám, ktoré vlastním...
finálny výber je samozrejme na tebe, ja však nevidím dôvod brať predražené Beats s otáznym zvukom, navyše bez možnosti posluchu, keď tu máš overené modely od firiem s dlhoročnou tradíciou ktoré síce dačo stoja, ale máš istotu, že za svoje peniaze dostaneš zodpovedajúcu kvalitu...
(to bolo k tým overeným modelom - aj značky ako Sennheiser či AKG majú tiež slabšie modely, ktoré sa kvalitou vzhľadom k cene nie až tak oplatia, takže na to tiež pozor)
@eraser no dal som na tvoju radu a hľadal som, čital som, pytal som sa na Sennheiser IE8 a som sa rozhodol pre nich nakoniec je to vyššia cenova kategoria, ale črta sa mi dobra brigada na leto, takže už sa tešim jak male decko na nove Sennheisery IE8
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» sk.sluchatka.net/78-akg-k701-k-7...
» sk.sluchatka.net/39-sennheiser-h...
a to za cenu Beatov...
a k tým príkladom : povedzme AKG K 272 HD, Audio-Technica A700D, Sennheiser HD 555/595 a môžem pokračovať
bežne sa môžeš stretnúť s viac ako 30 ročnými slúchadlami od AKG, Sennheiser či Beyer - a dodnes plne funkčnými ! snáď nemusím dodávať viac, verím, že záver si spravíš aj sám...
» sluchadla.heureka.sk/sennheiser-ie-8...
(kvalitatívne na úrovni UE Triple.FI , Shure SE530 ktoré stoja o polovicu viac... v USA vyjdú všetky tri cenovo zhruba rovnako)
btw, na vyššielinkovanom e-shope ich majú za 201 euri...
s tým odskúšaním máš pravdu, pri slúchadlách je vždy lepšie raz počuť ako o tom čítať mesiace, avšak u in-ear je to trošku problém - väčšina obchodov z hygienických dôvodov tieto modely na skúšobný posluch neponúka... ja osobne si momentálne brúsim zuby na IE 8mičky, ale ešte uvidím ako pustia financie a okolnosti... mimochodom, (podľa stoviek ľudí čo mali tú česť) znejú veľmi podobne HD 600vkám, ktoré vlastním...
finálny výber je samozrejme na tebe, ja však nevidím dôvod brať predražené Beats s otáznym zvukom, navyše bez možnosti posluchu, keď tu máš overené modely od firiem s dlhoročnou tradíciou ktoré síce dačo stoja, ale máš istotu, že za svoje peniaze dostaneš zodpovedajúcu kvalitu...
(to bolo k tým overeným modelom - aj značky ako Sennheiser či AKG majú tiež slabšie modely, ktoré sa kvalitou vzhľadom k cene nie až tak oplatia, takže na to tiež pozor)