O a zabudol som na učiteľku na SPŠke ktorá bola singel celý svoj život teraz môže mať tak cez 60 a tiež ešte dve dievčatá ale nebudem to rozoberať ....
nikoho takeho nepoznam, co bol cely zivot sam, ale skor osamely...takych poznam viac...a i dost ludi, ktori nikdy nemali partnera/partnerku z roznych dovodov (to ale neznamena, ze by nemali nikdy sex....)
Tak takých, čo nemali celý život partnerku/partnera poznám celkom dosť. Napr. aj v rodine, ale niekoho, kto nemal nikdy priateľov...skoro každý má aspoň jedneho priatela či nie? Alebo možno nemá, niektorí sa rozhodnu byť uplne sami. Jedna baba zo školy, čo ju poznám len z jednej hodiny, čo máme spolu, to je prototyp samotárky. Utiahnutá, tichá, nerozpráva, je taka trochu pri sebe...ale vyzerá, že je tak spokojná. Ale zas možno má nejakeho kamarata mimo školy.
Pokiaľ ide o vzťahy (partnerské) tak asi aj ja budem forever alone lebo som zatiaľ mal len raz dievča aj to už dósť dávno..
Kedysi mi to aj strašne vadilo ale teraz by som bol kľudne aj forever alone keby mam talent na basketball alebo aspoň keby som mal na to super fyzičku žeby som sa mohol snažiť dostať do nejakej ligy a možno by si ma vydraftoval aj nejaký NBA team
@21 a nie len utiahnutá od ľudí možno proste aj ten spokojný postoj len fejkuje a v skutočnosti sa trápi že je taká (ako som už spomínal utiahnutá od ostatných) a že sa nevie zapojiť možno len čaká kým sa nájde niekto kto ju vyslobodí z toho samotárskeho života...
hej jedného kamoša, ktorého poznám od kočíka akože furt sú okoloneho baby ale v živote so žiadnou nechodil len sa rád kamaráti s dievčatami
ale vlastne si myslím, že je gay a bojí sa to priznať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak takého nepoznám
Kedysi mi to aj strašne vadilo ale teraz by som bol kľudne aj forever alone keby mam talent na basketball alebo aspoň keby som mal na to super fyzičku žeby som sa mohol snažiť dostať do nejakej ligy a možno by si ma vydraftoval aj nejaký NBA team
MOŽNO
ale vlastne si myslím, že je gay a bojí sa to priznať