Cestou na punkový koncert dobili dievča skíni na nepoznanie. ....Skíni zaútočili na mierových aktivistov a 12 zranili 162 ...Domnieva sa, že skíni partiu jeho syna sledovali. „Kým priateľa strhli z bicykla, zlomili mu nos a raz ho pichli..mojho kamarata z
Ja to mam v hlave pometene. kto je to ten skin? Pred casom mi vraveli, ze skini su punkaci (tak potom by urcite svoo cloveka nebili). A nacisti su naisti. Teraz sa pytam kto su do p*ce ty skini????? Alebo si zasa robil somna niekto dobry den.
O tomto co sa stalo som nic nepocul. Akurad neviem pochopit to, ze preco je take zle spoluzitie medzi nami ldumi. ci cierny ci biely hmmm radsej nezapnem ani televizor a zbitocne sa rozculovat nebudem
keby si nevýmyšlaš pičoviny chlapče !!!Ja som to vydel na markýze v tel. novinách tak netrep hlúposti ,vaša banda debilov nemá v celej historii ľudstva obdoby !Jediný kto brzdí tento štát ste vy ,nie cigáni, nie madary ani černosi ani vietnamci ,ste to vy lebo kvôli primitivom ako ste vy musí sedieť na teplom kresle kokot ako slota, ktorý jebe aj na vašu sektu skurwenú, do basy by som vás pohádzal s nabratými negrami v cele by ste žili 15 rokov aby sa vam ten mozoček dostal na správnu normu
kamze tato spolocnost speje DD .....v poslednej dobe akosi moc byva tych utokov....napriklad u nas v TN v meste bola bitka....asi 7 nackov a jeden typek co je majstrom v kung fu ci take cosik....3 ujebal a potom mu jeden jebol noz do chrbta a bolo....jaky su niektory ludia postily....jooo a bytku zacali samozrejme nasi plesaty spoluobcania
Tommyhot: ty si z nitry? Vrtak frčí? ja som tam žil 5 rokov ked som chodil do školi a s hentými vyholenými buzerantmi som mal neraz problémy ,a ked bol futbal bolo viac než jasné že ked pôjdem do mesta budem mať problém ,vám tam hielujú po námestí a policajti sa na nich pozerajú
no je rozdjel skin a nacek povodny skinhead je proti rasizmu fašizmu atd,, ale nackovja si privlastnili nazov skinhead a piču o tom vedja daktorii,, no a tje bitky bohužjal neni nič nove
@29 úplné kraviny sa tam píšu prvú pomoc mu nedali a ešte napadol ho ten antifák videl som video...mohol si zato sám tak teda choďte do osady a pomstite ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
O tomto co sa stalo som nic nepocul. Akurad neviem pochopit to, ze preco je take zle spoluzitie medzi nami ldumi. ci cierny ci biely hmmm radsej nezapnem ani televizor a zbitocne sa rozculovat nebudem
Ja mal z neonacistami uz velmi vela problemov.
A aj moji znami boli uz parkrat bity takze pozname...
A skini a nackovia jaksi niesu to iste.
Mno to jo, minule mali pochod proti drogam a tam ujebali jedneho punkera, ho tam dokopali na zemi a fizli isli okolo a nist..
Pomstime ho!
skinhead brotherhood!
RIP!