SŠ nehodnotim moc dobre, gympel mi prišiel úplne zbytočný.. radšej som mala dať OA.. na VŠ by som sa dostala tak či tak a teraz by som mala aspoň viac vedomosti z účtovníctva, čo by sa mi v práci zišlo... lebo to ucto je na VŠ bieda a na OA sa to človek naučí praktickejšie a navyse v skoršom veku, cize sa to tak viac vryje do pamäte a potom ak na VŠ by som tomu viac rozumela...
Alebo keď už gympel, tak bilingválne, aby som dobre vedela další jazyk...
Obyčajný gympel top zbytočnosť...
skoda že mi to nemal kto povedať a poradiť vtedy
@lenkaska1 no jooo gymepl je useless af, ja som mal tecnicku školu a tiež ztadial neviem nič skorej až na vyške sa dokažeš naučit niečo fakt legit ako aj na strednej no moc často sa to nestava, na mojej strednej čakali že už z elektriky budeme niečo vediet xd
studovala som polygrafiu a jedina vyhoda bola v tom, ze ma to udrzalo v myslienke, ze budem robit nieco s grafikou. znalosti odtial mam ale minimum, vsetko co teraz viem a uplatnujem je samostudium.
chodila som na osemročný všeobecný gympel, ktorý by mi sám o sebe bol úplne k hovnu, ale teraz na VŠ mi to celkom pomáha, možno viem z chémie toho menej ako ľudia z chemickej, no zato som nemala vôbec problém s matematikou/fyzikou
chodila som na bilingvalny gympeľ
či mi to niečo dalo.. no .. ťažko povedať
naučilo ma to dobre jazyk ,ktorý totálne neviem, či v živote využijem (španielčinu)
naučilo ma to aj základy programovania posledné 2 roky, ktoré tiež neviem, či v živote využijem
ak by som si mala vybrať druhýkrát, asi by som šla niekde inde.
Ja som so svojou strednou spokojná. Bolo mi tam dobre. Štyri roky som si válala šunky, keby ma to bavilo, tak sa možno aj uplatním, ale chcem ísť od toho čo najďalej. Marketing a cestovný ruch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Obyčajný gympel top zbytočnosť...
skoda že mi to nemal kto povedať a poradiť vtedy
» birdz.sk/forum/s-odstupo...
či mi to niečo dalo.. no .. ťažko povedať
naučilo ma to dobre jazyk ,ktorý totálne neviem, či v živote využijem (španielčinu)
naučilo ma to aj základy programovania posledné 2 roky, ktoré tiež neviem, či v živote využijem
ak by som si mala vybrať druhýkrát, asi by som šla niekde inde.
ale je pravda,ze s terajsou hlavou by som si bola vybrala nieco viac prakticke