zapekaná brokolica alebo karfiol so smotanou, vajcom a syrom
a potom ešte kuracie prsia s ananásom, len opražíš, trochu korenia, soľ a kým to spravíš tak sa uvarí ryža a je to
poprípade na plátky nakrájané zemiaky, miesto oleja maslo, na to nejaké bylinky, soľ korenie (alebo taká tá koreninová zmes na grilovanú zeleninu je na to super) a to v zapekacej mise do rúry na cca 20 minut a je to mňamka a ano ja to mám rada len tak ale kľudne sa na to dá hodiť aj nejaká rybka (napr. aljašská treska)
cestoviny, zelenina z konzervy, tuniak tatarka a horčica a máš šalát jak vyšitý alebo napácované mäso (vajcia olej kečup horčica a koreniny aké ťa napadnú) v chladničke to vydrží dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
podlejem
nasypem náhodné koreniny
prípadne dodám náhodnú zeleninu
k tomu ryžu/zemiaky/cestoviny podľa toho, čo sa k daným koreninám hodí a hotovo
v ideálnom prípade ešte náhodná zelenina ako príloha
alebo druhá verzia: ryža s tofu (s cibuľkou, s´ojovou omáčkou, pretlakom, olivami)
a potom ešte kuracie prsia s ananásom, len opražíš, trochu korenia, soľ a kým to spravíš tak sa uvarí ryža a je to
poprípade na plátky nakrájané zemiaky, miesto oleja maslo, na to nejaké bylinky, soľ korenie (alebo taká tá koreninová zmes na grilovanú zeleninu je na to super) a to v zapekacej mise do rúry na cca 20 minut a je to mňamka a ano ja to mám rada len tak ale kľudne sa na to dá hodiť aj nejaká rybka (napr. aljašská treska)
2. hrianky s cesnakom a vajíčkom na hniličku
3. Opražený syr Halloumi s rukolou, šalátom, chilli a chlebom