Asi zakladám svoju prvú úplne odveci diskusiu, ale tak aký ste dostali rozvrh? Myslím počty hodín a tak... Lebo ja som na ten náš úplne, ale úplne nasraný a aj celá trieda by najradšej zavraždila toho kto ho vymýšľal... Videli ste niekde rozvrh typu 9,9,9
no my máme rozvrh iba na zajtra ale vraj sa nám to bude ešte nejaké 2 týždne v priebehu dna meniť takže "super" a tie vraj budeme mať medzitým nejaké voľné hodiny čiže tam budeme trčať dlhšie
len my vadi ze sa zaciname ucit v stvrtek a tedy je matika,slovina,fizika,chemia,prdak,dejak .. najhorse hodiny ake som kedy ocula a v jeden den .. amen
ale mňa nasral ten náš, pridali nám kkti ďalšiu hodinu matiky aj fyziky!! najhnusnejšie predmety, ktoré proste NVM..........normal mám z toho celého už depky aj keď sme len dneska začali......PPC DPC
@7 ale to máš dobré, počkaj, keď prídeš na strednú ešte keď som bol prvák, tak som mal 7,7,7,7,6, a každý deň bola nultá teraz ešte (chvala bohu) rozvrh neviem
@0no , uži si to... ja si teraz radšej budem užívať to, že o chvíľu je nitriansky autosalón a na našej škole je to povinná vychádzka
tiez som maval na strednej podobny rozvrh, akurat ze okrem ineho aj 2 hodiny nultej tyzdenne. co uz, asopn sme stihli do tej deviatej hodiny vytriezvet, ked sme si na obed vypili..
my sme svoj rovrh mali par dni pred zaciatkom skoly....a da sa povedat,ze celkom spoko..v piatok 5 hodin wohohó...a ostatné dni furt sedem,ale vždy lepsie ako ten tvoj
@33 myslis ze oni pri tvorbe rozvrhu čumia an to že tebe ide bus ... ti na to kaslu a nesi sama co tak ma takze si zvyknes ....ja som spokojny z nasim v piatok 5 hodin vecej ma nezaujima
7,7,6,6,7...bolo aj lepsie..ale kazdy druhy piatok mam hod...a mozno nebudem mat ani v pondelok 7hod...este uvidim ci ma daju do druhej skupiny....dufam ze hej/... ..inak v pohode...minuly rok som mala 8....na tu som nechodila
to co sa stalo s touto krajinou, uz nie su ucitelia ci co??? ja si pamatam, ze sme NIKDY nemali volnu hodinu v strede dna... (je pravda ze je to dakych 4-5 rokov co som neni na strednej) ale akoze nikdy sme nemali...
posledny rok sme mali tusim cosi ako 6, 7, 6, 5, 4 alebo take daco (plus zo dva dni bola nulta) ale mozno toho bolo aj menej... ale 9, 10 hodin par dni po sebe??? to co je? to mate akoze napr. 4 hodiny potom dve hodiny volno a potom zase 2 hodiny????? lebo take sme nikdy nemavali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
len my vadi ze sa zaciname ucit v stvrtek a tedy je matika,slovina,fizika,chemia,prdak,dejak .. najhorse hodiny ake som kedy ocula a v jeden den .. amen
ale mňa nasral ten náš, pridali nám kkti ďalšiu hodinu matiky aj fyziky!! najhnusnejšie predmety, ktoré proste NVM..........normal mám z toho celého už depky aj keď sme len dneska začali......PPC DPC
my sme to tak robili..
@0no , uži si to... ja si teraz radšej budem užívať to, že o chvíľu je nitriansky autosalón a na našej škole je to povinná vychádzka
kasli nato aj tak odtial budeme zdrhat
7,7+nulta hodina telensna, 4,5,3
U: 10
S: 7
Š: 6 + nultá
P: 7 + nultá
+ dva krúžky
Ale nesťažujem sa celkom v pohode
a mame to take zaujimave:
pondelok:
od nultej alebo od druhej (kazdy druhy tyzden) po deviatu (jedna volna)
utorok mam od nultej po piatu
streda od nultej po deviatu (dve volne)
stvrtok od druhej po piatu
piatok od druhej po siestu
ale este uvidim, ako pridam kruzky
piatok-asi 6 (to je maximum co moze byt)
pondelok, utorok- zrejme 7
takze celkom sa mi pozdava, ak to ovsem nepomenia...hlavne tych 5 hodin je uuuuplne fajn
posledny rok sme mali tusim cosi ako 6, 7, 6, 5, 4 alebo take daco (plus zo dva dni bola nulta) ale mozno toho bolo aj menej... ale 9, 10 hodin par dni po sebe??? to co je? to mate akoze napr. 4 hodiny potom dve hodiny volno a potom zase 2 hodiny????? lebo take sme nikdy nemavali...