Ahojte. Mám otázku. V tomto smere nie som profík, takže by som sa chcela spýtať či je možná reklamácia tabletu ked má puknutý displej? Vlastne dôvod prečo to chcem dať reklamovať je softvérová vada (pre ktorú bol mimochodom reklamovaný už dva krát) a nie
vravím že sa v tom nevyznám ale vždy ked som ho bola dať reklamovať bol problém v tom že som stlačila tlačítko na zapínanie a on sa vedel načítavať až kým sa nevybil. A ak bol na nabíjačke tak sa načítava možno ešte teraz. A nikdy sa nezapol tak že som s ním nemohla nič robiť. Takže v papieroch bolo uvedené niečo v tom zmysle.
No neviem neviem , ja som taký problém mal s mobilom tiež puknutý a soft. vada ale pri pokladni ma odbili s tým, že už je na nom puknuté sklo a tým pádom padá aj záruka a oprava by ma vyšla na cca 150€ za čo som mohol mať už nový. Je malá šanca, že ti to zoberú a vôbec nejaká je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skor by ma zaujimalo co znamena "software vada" na tablete