čaute, kupil som korčule dobrá značka K2 akurat ze po prvej jazde ma začali tlačit resp rezať na kotníku to som zrobil asi 15km tak som ich dal oskúšať aj bratovi ktorý je zdatnejší korčuliar no a jeho tiež tlačili reklamoval som ich no reklamáciu mi neuz
neviem ako by si vedel vyhrať s tým, že ťa tie korčule tlačia, pretože to v podstate nie je vada výrobku (aj keď zrejme je, ale oficiálne nie je), ale tvoja chyba, že si to nesprávne vyskúšal alebo čo...nenapísali ti do tej reklamácie nejaké odôvodnenie?
Takto, ja ked som este chodieval na korcule kolieskove tak tiez ma vzdy prvy krat tlacili, aj otlaky som mal, no ked som si ich dal uz druhy treti krat noha si zvykla a pohoda. To mas napr jak s bicyklom tiez ked nejazdis dlho a po pol roku si nanho sadnes tak ta na druhy den bude boliet prdel. Ak ta ale tlacia preto ze su ti male tak to je uz tvoja kokotina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty