Je to humus a s pivom to nemá nič spoločné.Za chvíľu vymyslia nesýtené pivo potom s bylinkovými príchuťami a pod. kokotiny a vrcholom bude dojčenské pivo pre deti do jedného roku.Nie je nič nad vychladené klasické pivečko po dobrom jedle.
@n0win0u ale radler je lepsi ako kofola a ked treba v ten den soferovat, tak radsej dvojpercentny radler ako pivo... i ked inak v zasade suhlasim s tvojim nazorom
Nevadí mi, na chute som si zvykla oboje a proti ich kombinácii nič nemám.
A @21 som praktizovala minulé leto, lebo ma donútil kamarát, že nebude predsa piť sám a ak nechcem čisté pivo, že si dám aspoň so Sprite-om a tam niekde sa skončili časy, že by som mohla zodpovedne vyhlásiť, že nikdy nepijem .
@ubosko Nech sa pridám k @16 , aj bylinkové som, myslím, už stretla, ale to bola tiež taká malinovka. Tak.. nám chýba do zbierky už len potvrdenie od ďalšieho usera, ktorý videl aj to dojčenské .
Pivo je pivo, radler je radler, ale nejak sa roztrhli s nimi vrece teraz, šak najprv Bažant, potom staropramen, mních začal, steiger tiež, a najnovšie Graffenwalder z Lidla robí tuším radler
Moj favorit je limetkový alebo zázvorový Steiger, škoda že len trojdecky robia
mne to chutí, i keď by som to tiež nenazvala pivom, ale to nič nemení na tom, že ako boli teraz horúčavy som si radšej dala radlera ako pivo a celkovo si nemyslím, že je zlý, ale ten grepový mi až tak nechutil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(je)
smadny mnich a bazant
bolo tam cítiť viac piva ako citrónu, bol taký oviežujúci a nebol ani sladký.
a možno mi chutil práve preto, že som bola pripitá, ale to sa nikdy nedozvieme, lebo si za konský kokot neviem spomenúť ako sa volal
_jedine tento )
a inak radler je picovina, bud si dam malinovku alebo pivo. nie nejake pseudokombo
ale pijem aj radlera! osviežujúce, chutné a pri vysokých teplotách to človeku hneď do hlavy nestúpa (porovnávam s pivom)
a najradšej mám také to české nejaké- zázvor-pomaranč. Úplna limča, ale dobrá. A grepový je tiež fajn.
buď si dám nejakú limču alebo normálne pivo, žiadne hybridy...
A @21 som praktizovala minulé leto, lebo ma donútil kamarát, že nebude predsa piť sám a ak nechcem čisté pivo, že si dám aspoň so Sprite-om a tam niekde sa skončili časy, že by som mohla zodpovedne vyhlásiť, že nikdy nepijem .
@ubosko Nech sa pridám k @16 , aj bylinkové som, myslím, už stretla, ale to bola tiež taká malinovka. Tak.. nám chýba do zbierky už len potvrdenie od ďalšieho usera, ktorý videl aj to dojčenské .
Moj favorit je limetkový alebo zázvorový Steiger, škoda že len trojdecky robia
A mne radler chutí, ale za pivo to naozaj nepovažujem, dávam si to skôr namiesto limonády. Keď mám chuť na pivo, dám si pivo, nie rdlera.
jablkový Reedds je veľmi chutný a Smädný mních to je citronová malinovka s príchuťou piva