Ahoj, je tu niekto, kto absolvoval psychotesty? Chystam sa na ne, pretoze by som chcel byt colnikom, ale vobec neviem, co od nich cakat. Vdaka za odpovede
na psychotesty sa pripravit da, sme na internete nemozem povedat, ale viem ze jedna osoba mala s nimi problem a by nepresla tak sa na ne naucila, ide to
psychotesty su jedna blbosť, ktorá nemá význam. spravidla nejakými podivnými trikmi chcú na nejakej škole len zistiť, či nie si cvok alebo magor. inak nemajú nijaký hlbší význam. ak budeš niečo bližšie chcieť vedieť, klude napíš, poradím ti
Odpovedaj pravdivo, lebo niektoré otázky sú tam viackrát len inak formulované a zistili by, ak by si klamal.
Ale skús zobrať na vedomie, na akú prácu sa hlásiš a čo asi chcú počuť.
Pozostáva to z viacerých častí, je tam aj IQ test, čiže príklady na pamäť, číselné rady, dopĺňanie slov a pod., potom je tam osobnostná časť a aj rozhovor so psychológom býva, to sa ťa bude pýtať na udalosti v živote, rodinné vzťahy, školu a tak. Nekresli ihličnatý strom, ani plody, ani zvieratká.
Veľa šťastia prajem
Absolvoval som.
Dá sa na ne pripraviť.
Ak si dosť chytrý tak na väčšinu otázok budeš poznať odpoveď ktorú by od teba chceli počuť, tak ju aj povedz.
Čo som počul tak dosť ľudí psychotesty nespraví, ale doteraz nechápem ako
Keď chceš spravíš to
Veď vieš čo na to sa nepripravuj to pride samo z hlavy. Zistia ak klames.
Jedine čo sa dá poradiť keď daco kreslis kreslí aj podlahu travu.inak detaily vynechaj.....a vieš ono to az tak neviem povedať či byť sam sebou je dobra moznost ja som bola a neuverili mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
na psycho sa nepripravuj inak ich nespravíš
Ved tam kreslis stromy, pýtaju sa co preteba znamena laska, sex... či by si niekomu fyzicky ublizil...
Proste reaguj nato ako normalny človek.
Ale skús zobrať na vedomie, na akú prácu sa hlásiš a čo asi chcú počuť.
Pozostáva to z viacerých častí, je tam aj IQ test, čiže príklady na pamäť, číselné rady, dopĺňanie slov a pod., potom je tam osobnostná časť a aj rozhovor so psychológom býva, to sa ťa bude pýtať na udalosti v živote, rodinné vzťahy, školu a tak. Nekresli ihličnatý strom, ani plody, ani zvieratká.
Veľa šťastia prajem
Dá sa na ne pripraviť.
Ak si dosť chytrý tak na väčšinu otázok budeš poznať odpoveď ktorú by od teba chceli počuť, tak ju aj povedz.
Čo som počul tak dosť ľudí psychotesty nespraví, ale doteraz nechápem ako
Keď chceš spravíš to
Jedine čo sa dá poradiť keď daco kreslis kreslí aj podlahu travu.inak detaily vynechaj.....a vieš ono to az tak neviem povedať či byť sam sebou je dobra moznost ja som bola a neuverili mi