mala som 15, on 23 ..bolo to slizké a nechutné, taký nepodarený prvý bozk...... povedala som mu vonku že to neviem, tak že mi to ukáže, že je to ľahké a nejak nám to spolu nešlo, asi som bola príliš nemožná, ale jemu z toho bolo trápne, lebo sa cítil on ten neschopný že mi to nevie ukázať ..
Prvá pusa bola v škôlke ked sme mali obednajší spánok, naklonila som sa k Šimonkovi a dala som mu pusu na líce. Prvá pusa na ústa bola v druhej triede pod schodmi jedálne, prvý francuzák ked som mala 12 rokov
Prvá pusa bola keď som mala asi 3 a nahaňala som po celom dome kamaráta Prvý bozk asi v 11 alebo v 12 n schodoch do školy a prvý francuzák bol v 12 v naruči vtedajšieho mojho chlapca a dostala som ešte aj pochvvalu źe to viem ^_^
@kail91 tiez mas pocit, ze sa pozeras na nejaky cudzi zivocisny druh, do ktoreho by si udajne mal patrit? Aspon viem, ze uz pred siestimi rokmi som si vybral dobry nick.
Haha to sú krááásne spominky. Prvá pusa (a pozor bola na ústa!) bola v školke. Netuším kto bol ten chlapec, ale mali sme pri sebe postele a pár krát pred spaním sme si dali pusu A francuzák ešte nebol... Nejako ma do toho ani neťahá Šak mám čas Aj keď.......
@xenomorph samozrejme, že patríme do iného živočíšneho druhu - nejaký homo debilitas alebo kieho čerta, len ten druh mal už dávno vymrieť ako dinosaury, nechápem našu existenciu na tejto planéte
na tomto fóre je inak zaujímavé, že nežnejšie pohlavie nemá núdzu o bozkávanie a keď sa nájde nejaké individuum, ktoré sa nebozkávalo, tak to je zväčša chalan
14 pri rieke s takým chlapcom a bol to najnechutnejší zážitok môjho života, srsly... pokial je niečo, čo by som si nikdy už nezopakovala, tak je to toto!
mala som 5, čiže krátko po vydaní občianskeho, on ma tuším 19 a akurát dokončil nadstavbu, bolo to v júni na našej autobusovej zastávke, bolo to slizké a chutilo to po pive a radosť, že som sa už s niekým bozkávala sa miešala so sklamaným pocitom, či toto má byť TO
čerstvých 16, prvý deň prázdnin v mierne napitom stave a prišlo mi to vtedy dosť nechutné, ale bola som rada, že to už mám za sebou, tie ostatné boli už ovela lepšie a on. 18 a spoznala som ho v ten večer
mala som asi 4 v škôlke s jedným chlapcom, keď sme sa hrali na princov a princezné a potom v škole ešte od takého 1. do 3. ročníka s jedným, čo bol môj najlepší kamoš a vlastne aj teraz je, ale bozkávať by som sa s ním nikdy nebozkávala a po takom skutočnom bozku fakt netúžim, lebo bozkávanie a objímanie neznášam
no, vonku -20°C, mala som 14, jemu sa zarosili okuliare a chutil ako cigareta a bolo to super (jedna z mála vecí, ktoré si chcem pamätať z toho obdobia)
prvý francuzák...fuj! mala som 14 a odohralo sa to v nejakej starej opustenej budove s mojím teraz už bývalím chalanom.bol opitý,takže nadržaný a ešte k tomu mu páchla z úst nejaká lacná vodka.a vôbec to nevedel.bol pritom aj môj najlepší kamarát,ktorý bol z toho tak mimo že si lahol a kameňom sa rezal..totižto ma chcel.. bolo to hrozné ale budem si to pamäť do smrti.samozrejme som sa sním potom rozišla,úplne sa mi zhnusil..ale ja skôr beriem prvý bozk ktorý som mala tiež v 14 v lete s mojím doterajším chalanom.vedel to dokonale,nežne a z úst mu voňala akurát tak žuvačka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
...je zaujímavé teraz na to spomínať
... zamkli sme kamošov do chaty a kým sme sa my vonku bozkávali, oni nám búchali na dvere, aby sme otvorili
Celý ten večer bol skvelý
@13 O___________o
BTW, ako ste mohli v 12tich s niekym chodiť???
@lenkaska1 fuj
na tomto fóre je inak zaujímavé, že nežnejšie pohlavie nemá núdzu o bozkávanie a keď sa nájde nejaké individuum, ktoré sa nebozkávalo, tak to je zväčša chalan
potom jeden detský s kamarátom
ale taký ktorý mal naozaj význam, to bolo len nedávno..
potom asi ako 5 ročná v škôlke som mala frajera tuším sme si dali raz aj taký detský francuzák
a taký ozajstný francuzák v 13, bolo to fajn, ale na toho chlapca nemám dobré spomienky...
Doteraz neviem, koľko má rokov ten šťastlivec.