no myslíte francúzsky ? tak ten som dostala v októbri 2010 na ten deň nikdy nezabudnem ,ani na tie okolnosti ..park večer tma okolo 20 hodiny ..a hrala príjemná hudba taký slaďák ..a on ma pobozkal takto ..a nečakala som to absolútne a cítila som sa tak divne ...najprv som si myslela ,že mu poviem ,že ešte na to máme čas (3 týždne chodenia tuším) ,ale potom som sa spamätala a "neodsotila " som ho našťastie ...a neviem ,nejaké extra pocity som pri tom nemala ..obyčajný bozk ..neviem ..vážne ...nič mi nebehalo hlavou ,len asi to ,že to neviem
joj a musim dodat, ze to bolo aj dot romanticke... sedeli sme na trave, hrala kapelka, bola noc, vo vzduchu poletovali tie lampiony a kopa svetiel... skoda, ze som ju uz nikdy nevidel
moja prva pusa bola pred supermarketom billa v jednom obchodnom dome - takze velmi romanticka atmosfera a pocity boli podbne slovam ,, to len toto ?,, mozte usudit ze nebola najnebickovejsia a nebolo z nej nic no na druhej strane bola neopakovatelna uz nikdy by som si ju totiz nezopakovala
@tomas77 tkaze prvy som mala na schodisku ale nie s tebou .....s tebou boli pekne vsetky ....aaa aano taa činnosť na schodisku vcera nebola veru o ničom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
filip
no..bolo to veľmi pekné obaja sme sa bozkávali po prvý krát takže sme poriadne nevedeli čo robiť ale páčilo sa mi to