ahojte..naša učitelka mi dala projekt o presnidávke...(detskej výžive)a má tam byť : prečo to zjesť, čo obsahuje,čím je prospešný...Prosím poradte lebo mna s tohto asi vystre :/
najlepsie ked si to kupis zabijes hned dve muchy a to tak ze na obale si precitas co to obsahuje a za druhe odpovies na otazku: Preco to zjest mozes napisat svoj nazor
A možno by som sa (okrem iného) pozrel napr. na obsah dusitanov, to je celkom populárne - pre deti sú dusitany nebezpečné (preto by nemali kojenci piť obyčajnú a už vôbec nie minerálnu vodu). Napríklad mrkva obsahuje dosť dusitanov, mrkvová detská výživa by nemala. Skús to skontrolovať na etikete.
vezmi detskú výživu a opisuj jej zloženie a potom si každú jednu zložku naťukaj do google a napíš jednou vetou či je škodlivá alebo prospešná a prečo a pridaj obrázky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(s kým, s čím/ z koho, z čoho)
A možno by som sa (okrem iného) pozrel napr. na obsah dusitanov, to je celkom populárne - pre deti sú dusitany nebezpečné (preto by nemali kojenci piť obyčajnú a už vôbec nie minerálnu vodu). Napríklad mrkva obsahuje dosť dusitanov, mrkvová detská výživa by nemala. Skús to skontrolovať na etikete.
Ale to je len jeden detail z mnohých vecí...
@0 čo obsahuje - prečítam etiketu výrobku
čím je prospešný - zistím si (trebárs wikipedia) na čo sú dobré vitamíny a ostatné látky, kt. sú vo výžive (znova etiketa)
prečo to zjesť - tam si vymysli nejaký blbý reklamný text
Ked už niekto niečo píše, tak nech správne.
@dubstep0 cujes?? grammarnazi sa ponukol ze ti opravi hrubice v referate ked ho napises