Problém s oznamkami - spolužiačka mi ich nechce dať
Ide o to, že moja spolužiačka mi nechce doniesť do školy oznamká, ktoré som si zaplatil. (22,77€) Dôvod? Pýtam sa, či ich už má doma, že kedy mi ich donesie. Na to mi odpísala, že kedy sa uráčim prísť do školy, že ma hľadá ako debil (nepriateľský tón zvol
@nats presne! ty mas, ale uchylne spoluziacky !(pockat! zeby sme boli uchylne mi ?!) jednoducho jej povedz ze nech ti za ne bud vrati peniaze alebo nech ti ich donesie do skoly . inak nenasral/neurazil si ju niekedy? Keď sme nasrane/urazene zvykneme taketo veci robit skus sa jej ospravedlnit za to že ju tak prehanas a snad ti ich donesie
haló? polícia? príďte sem, spolužiačka mi nechce dať oznamká.
nie, tak ju prekúsni, no, ženskú jednu.. skús trošku zmeniť prístup, stiahni chvost a slušne ju popros, či ti ich donesie do školy, neubudne z teba.. nie "zajtra chcem"..
ak na normálnu, slušnú a nearogatnú prosbu nevyhovie, potom si trucujte a hádajte sa..
z toho vyplýva že chce sex keď ťa tak zúfalo chce dostať na intrák..dones si putá, zviaž ju precvič si na nej zopár kapitol z 50 shades of grey, keď teda chce cítiť tvoj hnev.
Ako ja neviem ja by som hneď na prvý raz poprosil aj keby ona nikdy mi neďakovala pred tým aj spolužiačky ktoré nemám moc rád tak ak niečo potrebujem tak poviem "prosím" ale tak ja som ja ty si ty.. možno keby si poprosil hneď tak by si nemal teraz takýto problém..
A keby mi ich ani tak nechcela dať by som sa sťažoval všade, učiteľke, jej maceri, jej fotrovi aj svojmu ockovi a mamke by som sa vyplačkal aby to šli oni riešiť a by som jej do toho chatu kde s ňou pišeš zrobil taky freestyle že by plakala no a potom by som jej robil nervy ešte aj v škole a bavil by som rovnako spričného kkta jak ona..
Povedz jej že jej spiralfaust z birdz.sk odkazuje že je to kurvisko spičene >
@dave13
...UČITEĽKA ti PORADILA, že CEZ POLÍCIU by sa to NEOPLATILO?
PORAĎ pani učiteľke, že autoritou je tam ona, tak nech sa uráči tak správať a vec vyriešiť, prostriedkov má na to dostatok, inak podáš na ŠKOLU (nie spolužiačku) trestné oznámenie za spreneveru.
...v skratke, ak chceš nejakú autoritu donútiť k tomu aby si plnila svoju povinnosť, potrebuješ jej pohroziť sťažnosťou na toho kto je autoritou danej autorite.
to neznášam ani ja. vybavovala som fotenie a niekto si len tak napíše, že chcem zajtra svoje fotky. alebo blbosti toho typu. ja sa jej absolútne nečudujem, že ju to vytočilo. si veľmi charakterný a myslíš si, že debilným smajlíkom na konci správy to odčiníš. Pykaj!
hmm tak tuto konci vsetka sranda... chcela vojnu, bude mat vojnu.
odporucam obsadit jej intrak.
2 chlapi dopredu, 4 k zadnemu vychodu.
apache helikoptera nad strechou.
zalozna apache helikoptera so sniperom a rezervnym palivom 5 minut od budovy.
nahod jej slzaky do okna a megafonom pytaj svoje oznamka.
vyhrazaj sa pouzitim hrubej sily v pripade neuposluchnutia 1. vyzvy.
pouzivaj frazy ako "toto je vietnam, kurva" a "ty si preliala 1. krv!"
hlavne sa s tym neser chlapce.
so zaplatenymi oznamkami nikto vyjebavat nebude.
obcas chlap musi spravit to, co chlap musi spravit.
nech ti boh pomaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nie, tak ju prekúsni, no, ženskú jednu.. skús trošku zmeniť prístup, stiahni chvost a slušne ju popros, či ti ich donesie do školy, neubudne z teba.. nie "zajtra chcem"..
ak na normálnu, slušnú a nearogatnú prosbu nevyhovie, potom si trucujte a hádajte sa..
nech jej skúsi zobrať formičky do piesku, bude mať po chlebe a hneď povolí
ona ti dá oznámka do ruky ty jej penis do jej nežnej labky :-S :-S :-S
A keby mi ich ani tak nechcela dať by som sa sťažoval všade, učiteľke, jej maceri, jej fotrovi aj svojmu ockovi a mamke by som sa vyplačkal aby to šli oni riešiť a by som jej do toho chatu kde s ňou pišeš zrobil taky freestyle že by plakala no a potom by som jej robil nervy ešte aj v škole a bavil by som rovnako spričného kkta jak ona..
Povedz jej že jej spiralfaust z birdz.sk odkazuje že je to kurvisko spičene >
ale tak jej proste povedz že ak ti ich zajtra nedonesie tak nech si ich nechá a donesie ti peniaze ... že ty nemáš kedy riešiť také hovadiny ...
...UČITEĽKA ti PORADILA, že CEZ POLÍCIU by sa to NEOPLATILO?
PORAĎ pani učiteľke, že autoritou je tam ona, tak nech sa uráči tak správať a vec vyriešiť, prostriedkov má na to dostatok, inak podáš na ŠKOLU (nie spolužiačku) trestné oznámenie za spreneveru.
...v skratke, ak chceš nejakú autoritu donútiť k tomu aby si plnila svoju povinnosť, potrebuješ jej pohroziť sťažnosťou na toho kto je autoritou danej autorite.
kua, -50b pre vieru v ludstvo
chod na intrak a skus porozmyslat nad tym sexom,
ale ináč treba ju prefackovať lebo nie je normálna
a čo som tam v niečom zhrešil?
odporucam obsadit jej intrak.
2 chlapi dopredu, 4 k zadnemu vychodu.
apache helikoptera nad strechou.
zalozna apache helikoptera so sniperom a rezervnym palivom 5 minut od budovy.
nahod jej slzaky do okna a megafonom pytaj svoje oznamka.
vyhrazaj sa pouzitim hrubej sily v pripade neuposluchnutia 1. vyzvy.
pouzivaj frazy ako "toto je vietnam, kurva" a "ty si preliala 1. krv!"
hlavne sa s tym neser chlapce.
so zaplatenymi oznamkami nikto vyjebavat nebude.
obcas chlap musi spravit to, co chlap musi spravit.
nech ti boh pomaha