dakujem za vsetky odpovede v mojej predchadzajucej diskusii..ale teraz som zistil ze uz ani pri masturbacii doma nemam erekciu ako kedysi.jednoduchu ho nemam az tak tvrdy ako kedysi.takze to uz neni len pri pohlavnom styku s priatelkou.myslite ze by som m
@peter_piper na to,aby si zistil aká naozaj som,na to reba trochu viac času,ako nejaký primitívny komentár..komentujem hocikde hocičo,a niekedy do toho zasahuje aj moja aktuálna nálada..ale čo už,keď ľudí posudzuješ podľa jedného bezvýznamného komentáru,tak tvoja vec..
@peter_piper ale ja som iná a mňa preto podľa komentov neposudzuj..a vlastne čo sa točí o mne? čo tak ty,keď vidím čo hneď ako reaguješ,tiež si ťa mám hneď škatuľkovať?
@peter_piper prečo by som si to googlila? aspoň som sa aj sama otestovala..ale myslím si,že som to niekde čítala tieto Einsteinove výroky povedal niečo podobné súviselo to s tou hlúposťou..jáááj,už viem,on povedal niečo v tom zmysle,že: Vesmír je nekonečný a aj ľudská hlúposť je nekonečná. Ale s tým vesmírom som si nie istý.....také niečo to bolo no ok,som sa tu nejako rozpísala
For Romeo : asi vela fajcis resp. zacni pit ginko caj a podobne veci co ti otvoria cievy a budes stat jak na prveho maja a popritom ti to bude este aj lepsie palit
ak ani to nepomoze skus nejaky doplnok vyzivy pre sportvocov na zvysenie testosteronu (nie steroidy samozrejme ) tribulus terestris alebo nieco podobne a mas po probleme za nejakych 400 sk na mesiac ...
skús ozajstného doktora lebo to asi nie je v poriadku - napr. sexuológ » www.sexualne.sk/sexuolog-mudr-j... (v BA) a na stránke sa dajú aj kontaktovať odborníci aj online...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
kks,ja som taká happy že nejsom chalan
pusti si P-cko ak ani to nepomoze, nezmeni tvoj stav tam dole tak si zajdi za doktorom a nehanbi sa nie si prvy, ani posledny v tvojom veku...
mozno si v strese,...
A možno to bude len tým že máš veľa sexu. Daj si pauzu aspon na týždeň a keď ani to nepmôže - smer urológ či sexuológ (to je jedno)
komentare casti vystihuju tych, co ich pisu
sama sa prezentujes
kludne ma skatulkuj, ja sa koli tomu v noci odkopavat nebudem
prepáč ale nemohla som
jaj,nič no..
pozname
ja len dufam, ze si si to nevaguuglila
ak ani to nepomoze skus nejaky doplnok vyzivy pre sportvocov na zvysenie testosteronu (nie steroidy samozrejme ) tribulus terestris alebo nieco podobne a mas po probleme za nejakych 400 sk na mesiac ...