hm ako vieme to teoreticky spravit... len asi by to bolo oddelene ako nova rubrika, nech to ludi neotravuje, tych co to nechu.... davnejsie som chcel psychotesty alebo rozne matematicke testy a take IQ - vedomostne testy urobit
@kokinka na facebooku je problem v tom, ze tymi testami facebook otravuje na hlavnej stranke - tuto by to bola proste rubrika (a na hlavnej by bol maximalne zoznam novych testov) - ale nie vo vypise ze "kamos si urobil test a pozyva ta - urob si aj ty" - to by som asi do hlavnej stranky nedal
@tomas vies, na facebooku to uz ties dost obmedzili..asi uz zistili ze to dost ludom vadilo. ako ale mne to nevadilo mna tie kvizy bavili dost len ak tam boli nejake sproste kvizy tedy mi to vadilo
testy na FB su flipy, nie vseobecne, ale ked niekto urobi nieco o nasej skole napriklad. Rozumie tomu 800 ludi, ale aj tak je to flip nenormalny. Aj vseobecne obcas, nieco o serialoch a podobne... Mam ich rad a @tomas by ich mohol do birdzu zapracovat...
Ak áno, tak niečo poriadne a nie tie sprostosti na Facebooku ako napr.: Čo sa ti stane v osemnástke? A po piatich minútach zaškrtávania políčok mi výsledok ukáže: Nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
začína to tu byť moc komplikované. čistý chaos sa stáva z toho
@tomas by stym urcite nesuhlasil podla mna