takže..ak konečne spoznáte chalana/babu s ktorým si neskutočne rozumiete, máte veľa spoločných tém, záujmov..neskutočne by ste sa k sebe hodili, doplňali sa..a ten niekto chce niečo viac..nechce kamarátstvo..neboli by ste proti..ale háčik: vás vôbec fyzic
Myslim, ze pritazlivost je dost dolezita, kedze na zaklade nej vymedzujem, kto bude mojim priatelom, resp. priatelkou a kto potencialnym partnerom. Neviem si predstavit bozkavat/mat sex s clovekom, ktory ma vobec nepritahuje.
ked budes starsia, zistis, ze po case ti to bude iskrit s kazdym druhym chlapom takze chemia je blbost pre vztah, i ked zavisi od toho, ci ta fyzicky odpudzuje alebo iba moc nepritahuje...ale ved posli ho do posilky a bude to
@echoechoecho toto je zvlastne, jedna kamaratka ale fakt len kamaratka mi vkuse pise jak sa jej paci ten a tamten.. ja si hovorim ze bud neni normalna alebo nechaapem ju vobec.. proste fakt ze 80 percent- styria z piatich chlapcov v jej okoli sa jej pacia.
@hadimistr ked je clovek nadrzany, tak sa znizuju naroky automaticky...myslim, ze vysoke naroky maju ludia ked zacinaju so sexualnym zivotom, potom uz to ide dole...ved ako sa vravi medzi starsimi, ze kazda polhodinova konverzacia skonci skoro vzdy sexom a pisal som to i preto, ze i ja som chodil s babou, ktora ma na zaciatku moc nepritajovala, ale po case to nejako prislo...preto si myslim, ze hned vylucit potencialneho partnera len preto, ze tam nie je iskra alebo podobne bludy nema zmysel..ine je to, ak je nam ten clovek fakt fyzicky odpudivy, potom nie.....
mne celkom zalezi na tvari, vyske a stavbe tela. cize myslim, ze taka posilka vobec nepomoze u nikoho, u koho primarne nevidim ten potencial...musi byt iskra, to je priroda...
@echoechoecho s kadým druhým určite nie, neverím že by si dlho vydržal s babou ktorá sa ti proste nepáči snažím sa nebyť až tak náročná ale zase celkom to nejde..niekedy si prídem strašne povrchná
V takom vzťahu by som musel byť riadne hiiiigh celý deň..takže to by nefungovalo
...a tá príťažlivosť v staršom veku.. tipujem, že niektorým ľuďom to proste po 30 prepne a nebodaj ak ešte bývajú u rodičov zobéru prvé čo príde a insane weeding relationship sa môže začať za 5 rokov to bude neskutočný default
@annie881 pockaj kym budes mat 35 rokov a uvidis, ze kazdy druhy upraveny, udtziavany muz, co ani nemusi byt vyslovene model sa ti bude pacit aspon na obcasny sex (nevravim, ze hned budes z neho paf).... pozri, mne sa za zivot pacili iba 3 zeny (fakt pacili), takze ono vsetci sme taki povrchni, len my muzi sme uvedomili, ze je lepsie znizit naroky, ak nechceme byt sami do smrti...len nechapem,preco to kope zien nedochadza a vzdy idu len za najkrajsimi (aj tie skaredsie zeny stale dobiedzaju len do najkrajsich), to je fakt teda povrchne
@echoechoecho nehovorím o príťažlivosti ako takej keď chceš toho človeka na jednu noc..ale ako na normálny vzťah.. teda nemusí byť ideál pri ktorom pomaly čakáš kedy ťa pod*ebe ale aby sa ti vôbec nepáčil to nejde..aj keby to bol dokonalý človek
@annie881 jj...ved preto som pisal, ze ak ta odpudzuje, tak nic z toho nebude ved ked je tam ta iskra, tak je to prave vacsinou na jednu noc ..aspon u mna...
By som jej vysvetlil ako to je. A normálne by sme ďalej rozvíjali naše priateľstvo. Človek sa nemusí zamilovať hneď. Čo má dlho vydržať to potrebuje čas na dozrievanie... :letim:
i ked ludi, pri ktorych mam taku vysoku zhodu zaujmov, nazorov, porozumenia je tak zalostne malo, ze ku kazdemu snad (ano, boli/su snad 2-3) som citila velku pritazlivost.
+ a na druhej strane, ak u niekoho z mojej strany nie je akasi iskra, a postrehnem nejaky zvyseny zaujem z jeho strany, tak automaticky z takeho "vztahu" utekam. pre dobro vsetkych.
je to dôležité.. ako stáva sa mi častejšie, že ma fakt priťahujú chalani z duševného hľadiska a proste tam nefunguje niečo iné, ale to končí priateľstvom..no a ešte je to potom opačne, kedy je to neskutočná chémia, ale nič viac... verím v ten zlatý stred, lebo tie dve možnosti proste nefungujú..
Mehehe. Nebude to fungovať. Randila som so super chlapom, ktorý bol škaredý, lebo som si povedala, že šak som neni hovado povrchné. Aj sme spolu spali, ale bolo to také nijaké no. Vo vzťahu musí byť tá iskra.
Ano iskra musi byť, vačšina dievčat tvrdí, že jej ide o správanie muža, charizmu a etc... Lenže to tak nie je, možem povedať ako priemerne vyzerajúci chalan, že mám dosť veľký problém získať si vzťah, teraz som napríklad 3 roky bez vzťahu a už by som chcel riešiť vážny vzťah ale ako hovorím málokedy, takmer vobec nepreskočí iskra s tej druhej strany... Takže odpoveď vzhľad není extra doležity ale je úplne najdolezitejsím prvkom pri prvom stretnuti, a keď tam nepadne iskra s oboch strán, moze sa to zabalit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...a tá príťažlivosť v staršom veku.. tipujem, že niektorým ľuďom to proste po 30 prepne a nebodaj ak ešte bývajú u rodičov zobéru prvé čo príde a insane weeding relationship sa môže začať za 5 rokov to bude neskutočný default
i ked ludi, pri ktorych mam taku vysoku zhodu zaujmov, nazorov, porozumenia je tak zalostne malo, ze ku kazdemu snad (ano, boli/su snad 2-3) som citila velku pritazlivost.
+ a na druhej strane, ak u niekoho z mojej strany nie je akasi iskra, a postrehnem nejaky zvyseny zaujem z jeho strany, tak automaticky z takeho "vztahu" utekam. pre dobro vsetkych.