zaujímalo by ma ako sa vegetariani a vegani k tomuto stavajú
ale neviem, mne jebe ohladom tohoto... proste to je až obsesia furt otvárať icha kontrolovať... a cela sa zajebať stým :/ ...a keď ich musim jesť normalne alebo nebodaj zavarane tak som nesvoja neksutočne
@poke ále hej , z našej záhrady. Minulý rok boli červavé ale tento rok ich je červavých zatiaľ málo (lebo sestra tvrdí že ona ich niekoľko našla, ja som nevidela ešte ani jedného)
čerešňu som jedol len raz v živote a to v škôlke potom vôbec dokonca mi nechutí ani čerešňový džús, lizatko čerešňove tiež nemam rad ani cukriky s tou príchuťou proste nič a maliny to iste
vždy, už len z toho dôvodu, že raz dávno som si zle premyla domáce hrozno a naraz sa mi medzi perami vrtel nejaký červ a pavúk.. odvtedy mám z toho traumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale neviem, mne jebe ohladom tohoto... proste to je až obsesia furt otvárať icha kontrolovať... a cela sa zajebať stým :/ ...a keď ich musim jesť normalne alebo nebodaj zavarane tak som nesvoja neksutočne
@obliviate to vážne? a keby sa im krokodil zakusne do nohy tak mu ešte aj víno červené otvoria, dobré k červenému mäsu?
ja neznasam cerviky, hmyz atd. takze dost pozeram ale ked zjem, tak co uz no. Ale vacsinou to lahko vidno