Asi by som sa v prvom rade nezoznamovala týmto spôsobom. Netvrdím, že to ako možnosť úplne zavrhujem, ja som našla kamarátke snúbenca na pokeci ale som tak nejako proti takémuto cielenému hľadaniu...
Som radšej za hľadanie cez spoločné záujmy - kurzy, akcie, občianske združenia... (proste niekam ísť, byť akčný, zoznámiť sa tam s novými ľuďmi... raz určite natrafím na to, čo hľadám...)
S mojou priatelkou som sa viac menej zoznamil cez internet... ale nebolo to uplne anonymne, ale v podstate cez jej sesternicu (moju kamosku) som na nu nasiel kontakt - cize uz sme mali neaku tu spolocnu temu...
A klasika - o sebe, konicky, skola, hudba, a vsetko co mame neak spolocne tak o tom trosku podrobnejsie Ale to sa neda neak na silu... s niekym sa ti pise dobre, a s niekym nic moc... Ale za kratky cas sme sa zacali stretavat, lebo ja a aj ona mame radsej osobnu komunikaciu a kontakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Som radšej za hľadanie cez spoločné záujmy - kurzy, akcie, občianske združenia... (proste niekam ísť, byť akčný, zoznámiť sa tam s novými ľuďmi... raz určite natrafím na to, čo hľadám...)
A klasika - o sebe, konicky, skola, hudba, a vsetko co mame neak spolocne tak o tom trosku podrobnejsie Ale to sa neda neak na silu... s niekym sa ti pise dobre, a s niekym nic moc... Ale za kratky cas sme sa zacali stretavat, lebo ja a aj ona mame radsej osobnu komunikaciu a kontakt