mam taky problem..kedd sa s priatelom milujeme je nadržany a normalne mu stoji,no ked si da kondom a ide do mna zklesne mu,ale on to pritom kce a neviem čo s tym robit..tvrdi,že to nie je vo mne a ani on tomu nerozumie...neviem ako sa to da riešit..
Myslel som to tak, ze ked si natiahne kondom, tak jeho penis nieje potom dostatocne prekrvovany, cize nech namiesto kondomu sa ona chrani tabletkovou antikoncepciou, potom to uz mozno nebude robit problem
taky problem ma asi 80% ludi...proste "capica" je neprirodzena, umela a tak a funguje ako velmi ucinna antikoncepcia...dokonca 100%na, ked nic nie je potom :-]]]]]
Aaaale pitchu strasne mala sanca v gume, stavim sa ze tvoj chalan este nemal sex. A toto bude prvy krat neni to tak ? Zhodou okolnosti tu bola na to tema, a aj som v nej diskutoval, najlepsi kamarat mal taky problem, ked isiel prvy krat sexovat, bolo to az v 18tke jeho, a bal sa ze v takom "neskorom" veku este nemal sex. Mal frajerku s ktorou chodil zhruba pol roka a tieto problemi mal presne, ze pokial na to neprislo tak mu stal jak zeravy a ked uz mal ist tak mu klesol. Proste ked este nemal sex tak sa toho boji, boji sa ze zlyha a neni to ziadny problem ani s gumou ani s antikoncepciu, neni to problem ani v tebe. Je to problem v jeho psychike. Eroticke hry so zvezovanim oci ty nepomozu, ani skusat nieco nowe lebo ste spolu este nic nezazili. Takze prenho je nove aj tamto. Proste ak ho lubis tak to vyriesite. Chce to len trpezlivost, nesmies mu davat najavo ze si netrpezliva, ze ak sa mu nepostavi ze s nim nechce chodit, alebo mu nesmies davat najavo aky boli dobry chalani pred nim co si mala. Proste musis mu dodavat istotu , aby vedel ze ma v tebe oporu, aby vedel ze aj ked sa mu nepostavy tak ze neostanes sklamana, alebo sa s nim nerozides. Ked mu tuto oporu das, lubis ho, tak casom to prejde. Jak sa mu prvy krat postavi potom to pojde uz ok. Ver mi. BTW tomu kamaratovi sa to podarilo s jeho frajerkou az na 14 krat, ale uz su spolu treti rok a nehorazne im to klape, a v posteli ani nehovoriac.
Proste toto len ukazuje to ze mu na tebe zalezi, ze ta lubi, ze ta nechce stratit ani sklamat. Aj ked mozno ty vies ze ta s nim nesklame ale treba mu to dat najavo a ubezpecovat ho ze to s nim skusis aj tisickrat. Taketo problemi maju aj muzi ktory maju napr stale frajerky, maju 30 rokov a co ja viem co, to je problem len v jeho psychike, musi si top urovnat on sam a ty mu musis dat oporu ...
Ja mam taky isty problem. Priatel ma 3O, parkrat sme uz skusali sex, lenze on sa do mna vobec nedostane. Mam pocit ze je to tym ze ma slabu erekciu. Strasne ma to
Blondi, jezisi dalsia, ziadnu slabu erekciu nema, je to lebn v psychike Preboha vy zeny, vy by ste ho hned poslali na operaciu najradsej Psychika Psychika Psychika Psychika a este raz Psychika. Treba skusat, nech ma vo val oporu a potom to pojde, nie na prvy krat ale pojde . ...
It, mal si pravdu. Asi to bolo aj v psychike. lenze asi aj tym, ze nam to v misonarskej polohe jednoducho za nic nechcelo ist, tak sme skusali a skusali ine polohy a podarilo sa. Neskutocne sa tesim...Supeeeer Hrozne som sa obavala, lebo s drahym si velmi rozumieme a nechcela som, aby toto bol kamen urazu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Myslel som to tak, ze ked si natiahne kondom, tak jeho penis nieje potom dostatocne prekrvovany, cize nech namiesto kondomu sa ona chrani tabletkovou antikoncepciou, potom to uz mozno nebude robit problem
EQ
Proste toto len ukazuje to ze mu na tebe zalezi, ze ta lubi, ze ta nechce stratit ani sklamat. Aj ked mozno ty vies ze ta s nim nesklame ale treba mu to dat najavo a ubezpecovat ho ze to s nim skusis aj tisickrat. Taketo problemi maju aj muzi ktory maju napr stale frajerky, maju 30 rokov a co ja viem co, to je problem len v jeho psychike, musi si top urovnat on sam a ty mu musis dat oporu ...