Prečo mi vždy pri bozkávaní s priateľkou stojí penis? nie že by to prekážalo, my sa na tom smejeme(dali sme mu aj meno)ale vadí mi že ma vzruší obyčajný bozk...chodíme spolu už skoro rok, tak mohol by som si zvyknúť, ale keď ona je taká úžasná
Ja mam tiez taky problem. a to chodim s holkou rok a stale nic. a potom ked ho chcem uspokojit tak honim pol hodinu a nie nie ho uspokojit. ale tiez by som prijal nejake rady.
to perlamer: ty chudera šak pomýlit sa može každý....je tam toho..hlavne že ty si sa snažila byť originálna a do bydliska si si napísala náš dom, a všetci sa perfektne zasmiali na tom...
niekedy treba čítať celé diskusie...som to tam napísal dpč
tak vieš čo z pohľadu ženny ti poviem, že by si mal byť rád, lebo tvoja kočka je tiež určite rada. Aspoň vie, že ťa vzrušuje a to poteší každú. Takže čím dlhšie ti tento stav vydrží (tým myslím, že teraz ste spolu rok a keď budete spolu dlhšie), tým lepšie pre teba a tvoj vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hold príroda sa nezaprie
Aj ked v lete na kupalisku to moze byt naozaj neprijemne, jedine riesenie je vzdy si pred rande dobre vyhonit, to by malo aspon ciastocne pomoct.
niekedy treba čítať celé diskusie...som to tam napísal dpč
veď môže byť rada, že ťa vzrušuje. skôr keby to bolo naopak, by si sa mal sťažovať...