Ahojte, som už úplne zúfalý a potrebujem poradiť. Mám problém s mojimi rodičmi. Proste nemajú radi moju frajerku neberú ju vážne a doslova sa nás snažia rozdeliť. Doteraz sa to snažili zakrývať robili nám proste len problémy a tak. Napríklad otec bol k ne
Ďakujem za radu. Ano ano je to dosť zle. Proste len ak sa do toho pustím už nie je cesty späť. Celý život boli zvyknutý že sedím doma a pracujem proste vážim si všetko čo robili kedy pre mňa ale oni sa ma snažia ovládať a snažia sa týrať a j prijaťeľku prostredníctvom mňa čo už im ďalej nedovolím jedna vec je ubližovať mne a druhá vec jej a proste dnes mi na rovinu povedali že oni nikdy nedovolia aby sme boli spolu.. Toto sa musí skončiť
tak v pdostate to čo si sám napisal že spraviš je asi aj dobrý napad. ak ju miluješ rodičia vam to nesmú prekaziť. koniec-koncov raz budeš mať vlastnu rodinu, a s rodičmi nebudeš žiť naveky, a oni nemaju pravo ti prikazovať s kým maš svoj život prežiť a s kym nie
@alive
Je z chudobnej rodiny, štve ich že polovicu svojho volného času ktorého mám fakt málo chcem byť s ňou , celkovo ju nemajú radi lebo je uplne ina a jej a moji rodičia sú pohádaný. A to sa skoro vôbec nepoznajú. Je pre nich len teliatko čo je potichu nevie sa zabávať nevie pozdraviť a vždy teliatko len zostane asi tak.
@constantine54 tak pozri živiť by ťa mali rodičia ako si sám povedal. poprípade babka ťa podporí alebo si môžeš najsť aj robotu hádam by si kôli tomu aby si mal peniaze neopustil svoju lasku?
Kde byvat ti uz poradili a s peniazmi no daj si externe studium a najdi si brigadu podla mna sa tak uzivis i ked v dnesnej dobe je dost tazke si najist brigadu zvlast cez zimu vela stastia prajem peace
@constantine54 Ak by ti nevadilo ze sa pohadas z rodicmi tak nech ta vyhodia prechodne sa ubytuj u starkej a daj to na sud a budes mat vyzivne za 1100 eur co mas nejakeho pravnika ale pochybujem ak by sa nieco stalo (rozchod, exekucia atd.) Tak pochybuj ze ti pomozu a popritom brigady..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ďakujem za radu. Ano ano je to dosť zle. Proste len ak sa do toho pustím už nie je cesty späť. Celý život boli zvyknutý že sedím doma a pracujem proste vážim si všetko čo robili kedy pre mňa ale oni sa ma snažia ovládať a snažia sa týrať a j prijaťeľku prostredníctvom mňa čo už im ďalej nedovolím jedna vec je ubližovať mne a druhá vec jej a proste dnes mi na rovinu povedali že oni nikdy nedovolia aby sme boli spolu.. Toto sa musí skončiť
Je z chudobnej rodiny, štve ich že polovicu svojho volného času ktorého mám fakt málo chcem byť s ňou , celkovo ju nemajú radi lebo je uplne ina a jej a moji rodičia sú pohádaný. A to sa skoro vôbec nepoznajú. Je pre nich len teliatko čo je potichu nevie sa zabávať nevie pozdraviť a vždy teliatko len zostane asi tak.
ďakujem to je pekne áno chcem to spraviť len problémy sú vždy v peniazoch
Neopustil to nikdy
nerozumiem, je to tvoja vec, s kym chodis
ak sa inak neda, radim @1
No tie dôvody som už napísal sú v komentoch no tak podľa niektorých ľudí asi nie je..
Inak mi to pripomína Romea a Juliu