Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, kde by som mohla kúpiť potravinárske farbivo a kolko stojí? Lebo u nás v Samoške ho nemajú a tu na internete sa mi zdá celkom drahé za jednu flaštičku dať 4 eura. Ďakujem
Ja som sa pýtala ci nevie niekto kde sa to dá zohnať, stačí normalne povedať ze v auparku. Nenávidím, ked sem dam diskusiu, hned ludia sú agresívny. Ja sa normalne pýtam. Nie som z Bratislavy som z okolia. Ani vek a ani email nie je spravny. Chcem len zistit kde sa to dá lacno kupit!!
ale tak čo ja viem, ono aj mäsko a šunčička potretá dusitanom sodným, aby vydržala dlhšie krajšia, je škodlivá, lebo dusitan reaguje s aminoskupinami na bielkovinách a bohviekde všade a za prítomnosti kyseliny chlorovodíkovej v žalúdku vytvára karcinogénne zlúčeniny ... ale vieš, pokiaľ je všetko s mierou, tak telo zvláda-rovnako aj tieto farbivá všetky, nič strašné
@majo podľa mňa vôbec netreba, ak to človek neje denne na kilá, tak telo by nemalo mať obrovský problém to vylúčiť, zas koľko zje takého údeného priemerný človek? ak to mám raz za rok, tak je to až príliš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
samoška? a čo takto aupark?
ale wiki vraví, že aj dáka karcinogenita bola dokázaná