mame sms co som chcela poslat priatelke ... nastastie tam nebolo okrem "lubim ta" na konci nic take ... aj ked mamu asi dost pobavilo oslovenie Mojko od vlastnej dcery
Kamoške som písala o istom chalanovi A poslala som to bratovej frajerke ...Na šťastie bola blízko mňa a tak som jej povedala nech to nečíta ...Ale mám pocit že prečítala ..A bolo toho viac,len nejako sa mi tento prípad vynoril v hlave
Nespominam si, teda okrem prazdnych SMS ktorymi je bezne Aďka bombardovana
Ale priatel poslal romanticku SMS inej Katke, na co mu ona napisala len "Coze?". A potom mi vecer povedal:"Taku peknu smsku som ti poslal a ty si na nu ani nereagovala" Az potom mu doplo ze ju neposlal mne
stalo sa mi to len raz... buď som chcela napísať kamarátke a namiesto toho som tú sms-ku odoslala bratrancovi al. naopak... už sa presne nepamätám ako to celé bolo =D
Raz som poslala miesto Dominike esemesku Doktorke sprosté prekliknutie takže si doktorka rečítala všetko a jednom chalanovi.Nevýhoda dotykových telefonov
raz som chcela napísať sms kamoške o tom, že môj frajer asi niečo tuší a chce sa so mnou rozísť skôr, pokiaľ ja som to plánovala už dlhšie no a poslala som to jemu.
@transplantovana ahahahaha toto sa stalo aj mne, sice to nebol frajer, len kamoš... ale aj tak. najlepšie je to zdesenie ked sa to už posiela a človek s tým nemôže nič spraviť "nie nie nieeee". ha
ja sa neposlala ale stalo sa mi, že mi jedna pani poslala sms s textom: "ahoj (meno ) .. kupila by som si do bolero, tam mi dajte vedieť potom, alebo tak nejak .. + dopísala aj e-mail a adresu
alebo mi nejaký chlapík zavolal, že: "Čau, je tam Zdeno? "
@majajaj ten pocit poznám...ze telo uz robi ten ukon a mozog si to vsimne zaregistruje ale nedokaze telo uz zastavit ... minule v robote som nahodou stlacil take resetove tlacitko a uz kukam ze debil co robis nieee ale prst siel dalej ...proste cele sa to odohralo v stotine sekundy ... a mohol som volat technologov ... prepracovanost na co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
niečo typu: "Ahoj babi, idem desiatkou, prídem okolo pol šiestej"
a bolo ich aj viac, len si teraz nespomeniem
väčšinou tie omylové smsky len dostávam
Ale priatel poslal romanticku SMS inej Katke, na co mu ona napisala len "Coze?". A potom mi vecer povedal:"Taku peknu smsku som ti poslal a ty si na nu ani nereagovala" Az potom mu doplo ze ju neposlal mne
komu: netuším..
ale uz som jednu taku dostala, a vlastne aj vdaka nej som si ansla super partiu
skôr sa mi stáva že niekomu omylom zavolám
alebo mi nejaký chlapík zavolal, že: "Čau, je tam Zdeno? "