Ahojte.. chcela som sa obratit na niekoho s prosbou o pomoc a nasla som toto forum. Dala som sa dokopy s niekym, s kym sme si naozaj sadli. Spoznali sme sa cez internet, prekvapivo to vyslo...ale boli sme spolu malo kvoli vzdialenosti. Ja som sa (zrejme k
@bytstastna ak ho mas rada tak to skus udobrit co najskor...neodkladaj to lebo bude mat inu ....ak mate byt spolu tak vam to na druhy raz uz nepokazi taka hlupost...ak nie tak svet sa nezruti...
@bytstastna co ako ? proste keby ze sa jedna o mna, a som mal stale zaujem o dotycnu, tak z radostou popisem a kecal by som snou aj do noci. Keby ze uz mam na haku, tak ti jej odpisem ale uz by som sa snou moc nemotal , to proste pocitis sama .. osobna rada, moc nelez zanim a neprajavuj extremny zaujem, lebo ako som pisal flysserovi, chalani su potom tak trochu kkti
@menoapriezvisko - tiez som maval naivne predstavy o tom, ze komunikacia vo vztahu dokaze nieco vyriesit. Jedine co funguje je ignoracia a ak aj nepomoze, tak si aspon za niekym nedoliezal ako idiot.
@mimique - keby len to, navyse objem celkoveho zaujmu v mnozine s 2 prvkami opacneho pohlavia je konstantny. Ked jedna strana zaujem zvysi na 75%, druha prejavuje len zvysnych 25% zaujmu.
Kto chce, hlada sposoby.kto nechce,hlada dovody..ja som hladal sposoby a da sa povedat,ze pravidelne som za nou jazdil..aj ked na par hodin..zvacsa hodinka dva denne..kdez to ona ani len nespomenula zeby chcela dojst..
Mám 14 rokov. Mám chalna chodim sním krátko 2 týždne... ale už viac krát.. ťahá sa to uz asi rok... stašne ho ľúbim ako nikoho predtým.
On má 15 a ja v alguste tiež . Dohodli sme sa na sexe. On je tak tiež panic. Bojím sa že by to malo boliet a že otehotniem keď on je neskúsený... Mám obavy... A neviem mám zmiešané pocity boli by sme spolu len 2 meisace a niečo. Príde mi to ešte skoro na prvý sex . Aj keď ho hrozne ľúbim tak mi to pride skoro... a nehccem ho raniť . Neviem či mu to mam povedať že asi ešte nie tak aby sa nenasral.... Naposledy keď sme boli vonku bolo to dost divne ... viem že to chce aj ja by som to chcela ale potrebujem čas. Prosím o radu a nie blbé reči Ďakujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
/toť môj názor/
@bytstastna pomylil som sa
@bytstastna no daj ,ze kolko je to km..hm?A k teme,napis mu,nemas co stratit
@flysser napíš mu že mu chýbaš
Súhlasím..vzdialenosť je najmenej
@tomias
nuž, asi si/ste sa málo snažili
@bytstastna
napíš mu, že sa s ním chceš stretnúť a pororzpávať sa.. a všetko mu povedz ako to bolo, a ako to vnímaš.. držím paprču :
skoda,ze som si to uvedomil az dost neskoro..
preto hovorím, že "ste"..ked sa iba jedna strana snaží, tak jasné, že to skôr či neskôr tak dopadne..
no v prípade, že chcú skutočne obaja..tak sa dá všetko, a vzdialenosť je pre nich len malou prekážkou
ale to uz je jedno
Mám 14 rokov. Mám chalna chodim sním krátko 2 týždne... ale už viac krát.. ťahá sa to uz asi rok... stašne ho ľúbim ako nikoho predtým.
On má 15 a ja v alguste tiež . Dohodli sme sa na sexe. On je tak tiež panic. Bojím sa že by to malo boliet a že otehotniem keď on je neskúsený... Mám obavy... A neviem mám zmiešané pocity boli by sme spolu len 2 meisace a niečo. Príde mi to ešte skoro na prvý sex . Aj keď ho hrozne ľúbim tak mi to pride skoro... a nehccem ho raniť . Neviem či mu to mam povedať že asi ešte nie tak aby sa nenasral.... Naposledy keď sme boli vonku bolo to dost divne ... viem že to chce aj ja by som to chcela ale potrebujem čas. Prosím o radu a nie blbé reči Ďakujem vopred