Ahojte všetci, mám taký problém s babou. Začal som si písať z jednou babou. Trvá to už asi mesiac aj pol. Vypisuje mi že sa do mna zalúbila, že chce byť so mnou. Vznikol taký malý problém. Začal som s nou riešiť stretnutie. Napísala že sa rada so mnou str
Jak môžete byť do seba zaľúbení, keď ste sa ešte ani len nevideli? jejda...môžete si rozumieť, môžete k sebe prechovávať určité sympatie...ale zaľúbiť sa? Evidentne asi ty ani ona neviete, čo to vlastne znamená a čo to v seba zahŕňa.
Inak ja si myslím, že hej...ťahá ťa za nos...alebo je možno len prehnane hanblivá a vždy si to na poslednú chvíľu rozmyslí...
Ona mi proste píše že ma chce, že ma má viac než rada a že sa jej páčim a tak. Videl som ju na kopec fotkách ktoré ma v albume, takisto videla ona mňa na fotke. Povedala že jej nejde o krásu ale o to aký človek je.Už si s ňou píšem jak hovorím vyše mesiaca aj dačo a napísala mi už aj kopec lichôtok, tak isto aj ja jej, že sa jej ľúbim, že som chutnučký a tak. Ja som jej toho tiež toho napísal a tak nejak sa lúbim ja jej a ona mne. Len ako hovorím vždy ked dojde na stretnutie zdúchne. Mňa už to pomaly prestáva baviť a niekedy mám chuť jej napísať že čo vlastne chce. Niekedy jej mám chuť jej až vypi**** , že ma len ťahá za nos, ale zas bojím sa že to bude aj neprávom, že je len moc hanblivá alebo tak. Takže fakt neviem.
Inak môj názor je že sa asi bojí no.. ja tiež keď sa s nejakým dievčaťom skôr spoznám cez internet tak mam strach sa stretnúť.. Na fotkách každý vyzerá dobre a v realite mam strach že by som sa tomu dievčaťu nepáčil alebo čo a tiež problém že na nete jej môžem napísať "čo robíš?" a ak to dievča baví so mnou písať tak mi napíše čo robí a od toho sa dá odvíjať pekne dlhá a zábavná téma.. a zase vonku keď stoji predo mnou tak sa asi nespýtam "čo robíš?"
čiže možno sa bojí že nebude vedieť o čom s tebou kecať a tak.. jej povedz nech vezme aj nejakú kamarátku možno sa pri nej uvoľní viac a nebude sa hanbiť/báť a tak..
karol daj packu
tiež mi napadlo to meno...
ale kľudne to môžem byť aj ja
ale chápem ťa , tiež som s niekým takým písal .a furt dajaka výhovorka a potom som si robil srandu z toho, že som ju furt volal von
nestretavam sa s ľuďmi z netu , iba keď ozaj chcem a som oholeny
"...a som do nej tiež trocha zalúbený." toto je také milé
podľa mňa sa bojí,asi si nie je istá ale zase po mesiaci robiť také závery že ste do seba zaľúbení..no neviem kámo. Možno sa v reále nebudete mať o čom baviť,a možno ste ako sa hovorí spriaznené duše,aj keď ja na to neverím tak ale zas ak neskúsiš,nebudeš vedieť. Vytiahni ju von alebo ser na ňu
"Povedala že jej nejde o krásu ale o to aký človek je."
"Napísala mi už aj kopec lichôtok, tak isto aj ja jej, že sa jej ľúbim, že som chutnučký a tak"
To mi akosi nevychádza
Inak ženská čo napíše že jej nejde o krásu je blbosť, to musíš brať ako samozrejmosť
Tak som jej napísal a konečne som sa dozvedel v čom to viazne. Bojí sa že sa nebudeme mať o čom baviť a že to dopadne inak ako si predstavuje. Istím spôsobom aj ja sa bojím, kedže som hanblivá povaha a mám s tým určitý problém, ale chcem aby sme sa stretli aj napriek tomu. Poradťe čo mám teda robiť ?
Takze zistil som ze to bola len hra. Tahala ma za nos Prisiel den D a ona mi neodpisovala uz den dopredu, nezdrziavala sa v dany den vobec na nete. Este ze som tomu moc neveril, aspon vidim ake s prepacenim p*** niektore zeny su. Samozrejme nie vsetky, a tymto sa nechcem dotknut inych bab !. Skoncil som s nou... Zivot ide dalej a dufam ze najdem tu pravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inak ja si myslím, že hej...ťahá ťa za nos...alebo je možno len prehnane hanblivá a vždy si to na poslednú chvíľu rozmyslí...
Čo je to @2 ?
Inak môj názor je že sa asi bojí no.. ja tiež keď sa s nejakým dievčaťom skôr spoznám cez internet tak mam strach sa stretnúť.. Na fotkách každý vyzerá dobre a v realite mam strach že by som sa tomu dievčaťu nepáčil alebo čo a tiež problém že na nete jej môžem napísať "čo robíš?" a ak to dievča baví so mnou písať tak mi napíše čo robí a od toho sa dá odvíjať pekne dlhá a zábavná téma.. a zase vonku keď stoji predo mnou tak sa asi nespýtam "čo robíš?"
čiže možno sa bojí že nebude vedieť o čom s tebou kecať a tak.. jej povedz nech vezme aj nejakú kamarátku možno sa pri nej uvoľní viac a nebude sa hanbiť/báť a tak..
tiež mi napadlo to meno...
ale kľudne to môžem byť aj ja
ale chápem ťa , tiež som s niekým takým písal .a furt dajaka výhovorka a potom som si robil srandu z toho, že som ju furt volal von
nestretavam sa s ľuďmi z netu , iba keď ozaj chcem a som oholeny
podľa mňa sa bojí,asi si nie je istá ale zase po mesiaci robiť také závery že ste do seba zaľúbení..no neviem kámo. Možno sa v reále nebudete mať o čom baviť,a možno ste ako sa hovorí spriaznené duše,aj keď ja na to neverím tak ale zas ak neskúsiš,nebudeš vedieť. Vytiahni ju von alebo ser na ňu
"Napísala mi už aj kopec lichôtok, tak isto aj ja jej, že sa jej ľúbim, že som chutnučký a tak"
To mi akosi nevychádza
Inak ženská čo napíše že jej nejde o krásu je blbosť, to musíš brať ako samozrejmosť
@kofolavsrdci super postreh
@runer keď si máte o čom písať,myslím že si budete mať aj čo povedať pokiaľ ste si to všetko náhodou už nepovedali,čo pochybujem choď do toho!