Mám pierc v jazyku 3 dni robila mi ho kamarátka u mňa doma prepich nebol taký zlý a jazyk mám síce opuchnutý ale to,k tomu patrí len sa mi stala taká vec...pierc bol strašne krátky a keďže mam jazyk 2 krát väčší ako som mala tak spodná gulička mi vz
načo si davate piercingy všade po tele a ešte do jazyka?načo vam to je nechapem, mate z toho nejaky užitok alebo potešenie?ani to tam nevidno, a aj ak ano občas, je to hrozne, neviem čo sa vam na tom akože pači každy ma svoj nazor, nemusime ma tu teraz dať dole za ten môj, len sa normalne pytam ja by som si to teda nikdy nedal a ani svojim deťom by som to nedovolil mať železo v hube, potom sa ani jesť neda ani nič, naozaj nechapem vyznam toho a vôbec piercingu celkovo...
@nutela1 16 rokov a taka mudra...raz to možno budeš ľutovať...keď dospeješ ale nič no, šak neber to hneď osobne keď chceš si to maj nikto ti to nezakazuje ani nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
bez na chirurgiu
utekaj do studia, pripadne rovno na chirurgiu no