@Darksider96 Poynam to mam to stiahnute ale este som sa k tomu nedostal. Pribehovo by mal byt podobny Dororo ale nie je to tak brutalne. Taku raw brutalitu z feudalneho japonska mas Shigurui a s trochou supernatural Shigurui, Mugen no Juunin: Immortal alebo Basilisk prva serias.
@dezolat@4 Okej, díky... Inak tento Japonský film v ankete sa ti zrejme nebude páčiť ak nemáš rád Japonské filmy, ale je to dosť husté a brutálne. Film ale nie je primárne hororom, skôr riadne tvrdou kritikou spoločnosti, konzumného štýlu života, potláčania individuality, vplyvu médií atď. Mnoho divákom sa nepáčil a kritizovali ho, ale to bude len tým, že majú predsudky voči Aziatom alebo mu nechápu alebo sa im zdá príliš brutálny a cynický k životu a smrti.
@dezolat Battle Royal chválil aj svetovo známy a úspešný režisér Tarantino. Tak si to pozriem teda dnes lebo som to ešte nevidel. Myslím, že by sa mi to malo ľúbiť. Aspoň budem mať čo pozerať
@5 *Je to tvrdá kritika na spoločnosť, konzumný štýl života, potláčania individuality, vplyvu médií atď. (len aby bolo jasné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Tiež aj toto je super anime, ktoré som za poslednú dobu videl » www.csfd.sk/film/223183-pap...
@5 *Je to tvrdá kritika na spoločnosť, konzumný štýl života, potláčania individuality, vplyvu médií atď. (len aby bolo jasné)