Ako mám začať..no. Páči sa mi môj spolužiak. Neviem či sa páčim aj ja jemu. Je ťažké to zistiť ,keďže on je taký..ako to mám napísať..sukničkár? Nie veľký smiley: ale ,je. Chcem len vedieť či ma vidí inou cestou ako ostatné ,tie ktoré stále
@crashhp jeden kamarat zo zakladnej este aj chalanou obychytkaval a nie len dievcata ale tak on bol taky blazen ale v pohode chalan, sice mna len raz skusil a jednu ranu hned na to dostal tak to uz nerobil
Drž sa radšej od neho ďalej.Chalani v tom veku považujú ženy iba za kus mäsa okolo 3,14-či (s prepáčením)Alebo ti je jedno že budeš iba jedna z mnohých.
ehm...obchytkava ta, a paci sa ti to? ... myslim si, ze keby nebol suknickar, nepacil by sa ti...ale ked uz, tak mu povec, ako strasne ta rozpaluje jeho suknickarstvo
a ako to máme vedieť? ale ak ti mám pravdu povedať, tak si myslím, že sa mu nepáčiš, keďže obchytkáva len tie ostatné spolužiačky a nie teba... vykašli sa naňho, aspoň zatiaľ
hej, vidí ťa inou cestou ako tie ostatné....nechce ťa...či si myslíš, že tým obchytkávaním ostatných dievčat a ignoráciou tvojej osoby sa pokúša prejaviť u teba len žiarlivosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Jedno ako super sa to zdá byť, je to prekliaty kruh, niečo sa proste poserie.