caute mam taki problem v skole sa mi zapacila jedna baba ,vobec sa nepozname teda maximalne z videnia a chcel by som sa snou zoznamit len neviem co jej mam povedat ako zacat a take veci okolo toho
z babami nemam vela skusenosti a budem velmi rad ked mi p
Ako prvá zásada - vždy bud sá sebou e nepoužívaj srtatégiu môjho spolužiaka ( vymýšlam si a hrám sa na niečo, čo nie som = klamstvá a pod. )
Skús jej to dať nejako najavo.
odmyslím si to, že nepoužívaš čiarky, dokážem zniesť aj to, že píšeš bez diakritiky ale čo takto správne písať
►taký a s babami◄, neuškodilo by ti to
ďalej, snád nemáš 20 rokov, ale určo nemáš, takže na začiatok buď sám sebou a prihovor sa jej, normálne, že ahoj a podobne nevybaľ hneď na ňu neviem čo, potom sa pridajte na fb atd, píšte si a potom sa stretnite niekde pri káve a pokecáte o sebe atd a potom sa to vyvinie samo
Ja by som sa jej hneď neprihováral, mohla by sa zľaknúť Najskôr by som sa snažil aby si všimla aj ona mňa, napríklad situácia : Obchádzate sa na chodbe, hodíš po nej očkom a usmeješ sa.. Až po pár vymenených pohľadov/úsmevov by som sa jej prihovoril.
glamorous poznam jej fb ale neviem ci sa babe paci ked jej napises prvy krat ked sa nepoznate cez fb aj ked ,,, ja naozaj neviem ale nejako jej to dat n ajavo musim nemozem sa kvoli tomu trapit
@matus1993 Tak jej olajkuj na faceboooku vsetky fotografie a tym jej das jasne najavo že sa ti páči a ak olajkne aj ona tvoje fotky tak je to vzajomne alebo kazdopadne jej napis spravu že ako sa má a uvdiis podla toho ako často bude davat usmievavych alebo smejucich sa smajlikov alebo či bude rozvijat s tebou temu alebo či ti vobec odpíše podla tohto zistis či sa jej ty vobec pacis .Ak dopadne tento test pozitivne tak pokroc na fazu B a to je taka ze ju pozdravis v škole hodíte reč a popripade dakam vyrazite daj vediet ako si dopadol
inač nediv sa keď ti neodpíše, lebo keď ju nemáš v priateľoch tak nedostane upozornenie, že jej prišla správa... ak si pravidelne nesleduje správy - ,,iné,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Skús jej to dať nejako najavo.
►taký a s babami◄, neuškodilo by ti to
ďalej, snád nemáš 20 rokov, ale určo nemáš, takže na začiatok buď sám sebou a prihovor sa jej, normálne, že ahoj a podobne nevybaľ hneď na ňu neviem čo, potom sa pridajte na fb atd, píšte si a potom sa stretnite niekde pri káve a pokecáte o sebe atd a potom sa to vyvinie samo
usmej sa na ňu keď si hanblivý a nevieš normálne prísť za ňou a zavolať ju von
Pre začiatok sa usmej a zakývaj jej, to je také milé