Ahojte, chcem sa opytat na vase nazory a budem rad ked to budete brat seriozne a nepisat tu bludy a robit si srandicky.. Za poslednu dobu (asi 3 mesiace) som spoznal niekolko zien..najcastejsie sme sa stretli cez internet "na slepo", ale bolo aj take ze
Ja osobne som sa prvá neozvala, a to sa mi sakramentsky páčil, to si piš! Ale moja hrdosť bola väčšia takže som čakala a čakala a čakala... až sa konečne uracil ozvať, idiot ... asi si vážne myslel, že sa ozvem prvá... takže vypliva z toho, že by si sa mal zavolať ako prvý, a to že sa nechceš pchat tam, kde ťa nechcú chápem, tak keď zavolas a pošle ťa dokelu kašli na ňu, ale ak nie.... tak to už snáď zvládneš
hm, celkom rychlo sa tu pozbierali rozumne komentare..ďakujem vam.. tak asi sa musim zmeniť..pretože vačšina žien ako vidim čaka na iniciativu chlapa. Aj ked som sa ozval..ostal som neutralny a nedal najavo ze sa mi paci, ale vy zeny asi mate radi ked vam chlap polichotí či nie? Len sa zas bojim ze ked o nu prejavim hned po prvom stretnutí zaujem že sa zlakne..a uz to bude v prdeli...
podľa mňa robíš dobre, že aj keď sa ozveš ostaneš neutrálny, však nech si ženská hneď nemyslí že vyhrala. keď ostane trochu v neistote, bude to zaujímavejšie
ja sa tiež neozývam prvá napríklad, mám taký blbý pocit vždy že keď sa neozýva chlap tak nemá on záujem a tým pádom by som otravovala
takže sa musíš ozvať väčšinou prvý. Ak ti bude odpisovať a pôjde znova von ak ju pozveš, má záujem, ak bude častokrát hľadať výhovorky prečo nemôže ísť von, nemá záujem, väčšinou... tie priamočiarejšie to povedia narovinu
Ako vidis, casto staci len dat zene prilezitost, aby ti najnepriamejsou cestou na celom svete naznacila, ze mozno niekedy rozmyslala na eventualitou, ze by si sa jej v buducnosti mohol z isteho uhlu pohladu pozdavat xD
Asi to najskor neber tak vazne Ved o nic nejde, ozvat sa neznamena, ze sa musis nejak citovo investovat. Pohoda jazz.
Je celkom možné, že chceli, aby si sa ozval ty im, lebo chlapi by mali robit taketo kroky, no dnes je to trochu odlisne, co je dost blbe.
urcite saozvi, nic za to nedas !
tiez som sa kedysi ozyvala prva. ale uz nie. lebo ked ma chlap chce vidiet, tak sa ozve a normalne sa dohodneme, nie ze "no ved raz by sme sa mohli stretnut"
ja stale nechapem ako rychlo za par hodin som sa ja dokopy dala s mojim tak sa ozvi aj tak chces aby ti vsetci napisali ze sa mas ozvat ..chces sa ozvat len nemas odvahu
ako táto doba je čudná.. ale fakt chceš aby sa ti dievča ozvalo samo?? WTF???
jedna sa mi tak raz ozvala.. chvíľami som bol potešený, ale keď som si to nechal prejsť hlavou..... zľakol som sa .... už som nebol ja ten iniciatívny. ten dominantný .... bolo to čudné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Hej ja som sa ozvala keď sa mi môj chlap páčil a zabralo to
Bohužiaľ je to tak
takže sa musíš ozvať väčšinou prvý. Ak ti bude odpisovať a pôjde znova von ak ju pozveš, má záujem, ak bude častokrát hľadať výhovorky prečo nemôže ísť von, nemá záujem, väčšinou... tie priamočiarejšie to povedia narovinu
Asi to najskor neber tak vazne Ved o nic nejde, ozvat sa neznamena, ze sa musis nejak citovo investovat. Pohoda jazz.
urcite saozvi, nic za to nedas !
jedna sa mi tak raz ozvala.. chvíľami som bol potešený, ale keď som si to nechal prejsť hlavou..... zľakol som sa .... už som nebol ja ten iniciatívny. ten dominantný .... bolo to čudné..
chlap je kurwa SAMEC ...